Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for det amerikanske Røde Kors Barnevakt Kurs

Den amerikanske Røde Kors Babysitter kurs lar folk i alderen 11 til 15 for å forberede seg til oppgaven med omsorg for yngre barn. Den seks og en halv times kurs viser potensialet barnevakt hvordan å holde beredskap informasjon og telefonnumre, skifte bleier, mate yngre barn, og være forberedt på eventuelle kriser som kan skje mens barnevakt. En tenåring som tar det amerikanske Røde Kors Babysitter kurs får et sertifikat på slutten som hun kan vise til foreldre som ønsker å ansette henne.

Bruksanvisning

Finn lokale amerikanske Røde Kors (ARC) kapittel i ditt område ved å spørre rådgiver på skolen, en lærer som er involvert i helse-klasser eller ved å sjekke skolens bibliotek for informasjon. Kontakt ARC kontoret for å finne ut hvor og når barnevakt kurs blir holdt.

Register for barnevakt klassen ved å fylle ut skjemaet som det amerikanske Røde Kors lokalforening gir til deg. Skriv ned følgende informasjon på din barnevakt påmeldingsskjema: ditt navn, år og måned som du ble født, hvilke typer opplevelser som du har tidligere hadde barnevakt og adressen din sammen med ditt telefonnummer. Returnere det utfylte skjemaet til ARC-representant.

•  Gå til det amerikanske Røde Kors nettside og laste ned "Babysitter håndbok." Skriv ut håndboka ut på datamaskinens skriver. Les håndboken før klassen begynner og skrive ned eventuelle spørsmål du har om den informasjonen som presenteres. Last ned "Ressurser for Babysitters" på på ARC nettsiden og skrive ut ressursene, slik at du også kan og bringe dem til klassen din.