Digidexo.com

Hvordan Stopp Kvalme Fra Chantix

Chantix er et stoff som brukes til å hjelpe folk slutte å røyke sigaretter. Det kan føre til vedvarende kvalme, noen ganger varer for varigheten av behandlingen. Det er flere tiltak som kan iverksettes for å stoppe kvalme fra Chantix.

Bruksanvisning

Hvordan Stopp Kvalme Fra Chantix

•  Ta Chantix med et fullt glass vann direkte etter å ha spist et stort måltid. Dette vil bidra til å redusere mengden av kvalme som du opplever som en bivirkning av medisinen.

Spis stk saltet kjeks hele dagen. De vil bidra til å absorbere overflødig magesyre, og vil bidra til å redusere kvalme fra Chantix.

Løs opp en peppermynte godteri i munnen når du opplever kvalme. Peppermynte har vist seg å redusere kvalme og letthet i magesekken.

Drikk ingefær-te så ofte du vil. Ingefær er en gammel kjerringråd som mange hevder å være effektive i å lindre kvalme.

Hvis du fortsatt opplever kvalme fra Chantix, må du se din lege. Han må kanskje redusere dosen eller forskrive en annen medisin for å stoppe kvalme. Phenergan er et vanlig legemiddel foreskrevet av leger for å eliminere kvalme.

Tips og advarsler

  • Selv opplever kvalme, legging ned i et kjølig rom kan gi en viss lettelse. Prøv å begrense hodebevegelser og ikke stå opp raskt.
  • Hvis du utvikler vedvarende oppkast med kvalme og kan ikke holde nede væsker, ring din lege eller gå til din lokale legevakten umiddelbart for å unngå dehydrering.