Digidexo.com

Symptomer på en Trakk Muscle i korsryggen

Ryggsmerter er et problem de fleste av oss vil møte en gang i våre liv. Feil løfting, utidsmessig bevegelser og dårlig condition kan alle føre til problemer med ryggen. Og selv om størstedelen av befolkningen assosierer ryggsmerter med en utbuling eller brokk disk, de fleste tilfeller er faktisk en følge av muskelspenninger, en skade som er vanlig referert til som en trukket muskel. For mange mennesker, tar denne skaden sted i lumbalregionen av ryggen, noe som resulterer i en rekke ubehagelige og ofte plagsomme symptomer.

Smerte

En av de vanligste symptomene på en trakk muskel i nedre del av ryggen er smerte. Denne smerte er vanligvis isolert i lumbalregionen av ryggen, og dens intensitet er ofte basert på alvorligheten av stammen. Med milde skader, opplever en person som regel en bankende eller verkende ubehag. Men i flere betydelige stammer eller tårer, kan det manifestere seg som en skarp eller piercing smerte.

Hevelse

For noen mennesker, er denne smerten ofte forbundet med en viss grad av betennelse eller hevelse i nedre del av ryggen. Hevelsen er vanligvis subtil, men kan bli mer uttalt, spesielt i store stammer eller tårer. Den inflammasjon er et resultat av blodet renner til området for skade for å hjelpe hjelpemiddel i helbredelse.

Spasmer

Ofte følger med denne svelling er spasmer, spesielt ved svært angrep av den inntrukne muskel. Som den skadde muskelen svulmer, det kan oppleve en plutselig sammentrekning som utløser en krampe i korsryggen. Mesteparten av tiden er disse kramper spre som muskel helbreder, men kan gå tilbake hvis en gitt bevegelses truer re-skade på området.

Stivhet

En trukket muskel kan også produsere stivhet i nedre rygg, uavhengig av alvorligheten og belastningen eller rive. Dette er en annen metode for kroppen å beskytte seg mot ytterligere skade. Ved å bevirke at området for å bli stiv, kroppens bevegelsesgrenser slik at muskelen kan unngå ytterligere irritasjon og begynne å reparere seg selv.

Blåmerker

Selv om ikke så vanlig som andre symptomer på en trakk muskel, kan blåmerker oppstå med denne type skader, nemlig i faktiske brudd eller tårer. Når muskel brudd eller tårer, den blodkar skader og utskiller blod. Ettersom dette blodet samler, til slutt danner det et blåmerke.