Digidexo.com

Hvordan å behandle Lyme sykdom med urter

Lyme-sykdommen er forårsaket av en bakteriell infeksjon som ble mottatt som et resultat av en infisert flått. Lyme sykdom fører til muskelsmerter, hudutslett (i form av en okser-øye), hodepine, feber, overdreven tretthet, sår hals, stiv nakke, og mulig bihulebetennelse. Lyme sykdom er ofte behandlet med antibiotika, men urter blir mer og mer populært å behandle Lyme sykdom. Urter er naturlig og svært gunstig for kroppen. Urter har heller ingen bivirkninger.

Bruksanvisning

•  Begynn å drikke Aloe Vera Juice. Urter brukes til å behandle mange av symptomene på Lyme sykdom og å skryte organer immunsystem. Ikke alle symptomene er de samme, så noen pasienter trenger kanskje ikke alle urter oppført. De vil imidlertid trenge Aloe Vera Juice. Aloe Vera Juice kan avgifte kroppen din som er ekstremt viktig å begynne helbredelse. Det er også har antibakterielle og antivirale egenskaper. Det er en link under denne artikkelen til et nettsted som selger de beste Aloe Vera Juice.

Ta urter som øker immunforsvaret. Forsterke ditt immunsystem vil gi kroppen din den strømmen den trenger til å bekjempe infeksjoner på egen hånd slik det ble opprettet for. De tre øverste urter for dette formålet er Cata € ™ s Claw, Siberian Ginseng, og Echinacea. Du kan få noen av disse produktene hos din lokale helse butikken eller fra en GNC butikk eller nettside.

stoppe veksten av bakterier som forårsaker Lyme sykdom. Det er tre urter som er kjent for å gjøre dette, og de bør legges til kosthold. De er din gjennomsnittlige hvitløk (selges i supermarkeder), lakris (du vil ikke tankene å spise dette) og skullcap. Dette er antatt å være spesielt effektiv mot de spesifikke bakterier som forårsaker Lyme sykdom.

Unn eventuelle unormale funksjoner i hjernen ved å ta Gingko biloba. Dette er ikke alltid et symptom så noen Lyme sykdom pasienter kan ikke engang trenger dette. Hvis du har problemer med konsentrasjon, hukommelse, eller noen problemer med tankeprosesser enn legge Gingko biloba til kosthold.

Treat tretthet. Du kan gjøre dette ved hjelp av mat rik på Omega-3 (eller kjøpe en flaske av det på din lokale helsekost butikk) og ved å legge linfrø olje til urte regiment. Behandling av trøtthet med koffein, som er det som er normalt gjort, er ikke en løsning. Koffein har en naturlig høy, men da fører til en krasj.

Treat muskelsmerter. Du kan gjøre dette med et produkt som heter Sam-e eller med aminosyre kosttilskudd som inneholder kreatin. Stølhet er et symptom på at de fleste Lyme sykdom pasienter har så dette er en behandling som nesten hver pasient vil ønske å jobbe i deres regiment. Hvorfor leve i smerte hvis det er naturlige produkter som kan hjelpe deg å føle deg bedre.

behandle betennelse. Grapeseed ekstrakt er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper. White willow bark fungerer på samme måte aspirin gjør i at det lindrer smerte og reduserer betennelse. Det er tryggere enn aspirin, men som det ikke medfører blødning som rapportert av Dr. James A. Duke, Ph.D. Nesten alle Lyme sykdom pasientene lider av betennelse og bør vurdere en av disse to urter.

behandle hodepine og ansikts spenninger med kudzu ekstrakter. Denne urten kan også hjelpe med stive nakker som er vanlig blant pasienter med Lyme sykdom. Hvis du finner ut at din hodepine er mer som migrene enn du kan være lurt å ta kosttilskudd som inneholder feverfew stedet.

Tips og advarsler

  • Gjør en avtale for å snakke med en herbalist som kan gi deg flere tips om behandling av symptomer på Lyme sykdom. Det er andre ting enn urter som fungerer de en herbalist kunne vite om. Et eksempel er å heve kroppstemperaturen to ganger per dag. Dette kan gjøres ved hjelp av en boblebadet eller badstuen. Den har en høy suksessrate.
  • Konsultere legen din før du starter noen urte regiment. Noen urter samhandle med reseptbelagte legemidler, så de trenger å bli diskutert med en lisensiert lege.