Digidexo.com

Ikke-sukker dietter

Ikke-sukker dietter


Hvis en diett uten sukker var like enkelt som å erstatte et par søte elementer, vil en diett uten sukker være enkelt. I stedet er sukker i praktisk talt alt behandlet: donuts og iskrem, men også hele korn brød, frokostblandinger og frosne måltider. Som du arbeider med å kutte ut extrememly søt mat, prøv å holde under American Heart Association anbefalinger av 100 kalorier for kvinner og 150 kalorier for menn av tilsatt sukker per dag. Vær klar til å lete etter enda skjulte kilder til tilsatt sukker, en utfordring for slankere og for diabetikere som må begrense sukker av hensyn til deres helse.

Fordeler

Raffinert sukker tilsettes produkter kommer inn i blodet raskt som en rask kilde til energi, men energien kan ikke opprettholdes. Dr. William Sears advarer om at rikelig sukkerinntak fører til redusert immunitet, og kan minske læringsevne og oppmerksomhet span. I tillegg gjør den American Diabetes Association det klart at en diett høy i kalorier fra enten fett eller sukker kan direkte bidra til fedme, og fedme er en av de viktigste risikofaktorer for type 2 diabetes. Hvis din diett er fylt med sukker, for å endre kosthold utelukke det er en sikker vei til vekttap.

Tyde navn på Sugar

Med unntak av naturlig forekommende honning, melk sukker kalt laktose og frukt sukker kalt fruktose, sukker uansett navn er ikke søt for de som er på en diett uten sukker. Eventuelle raffinert sukker som absorberes raskt i blodet kan føre til følelsen av en "crash", men det kan være utfordrende å finne alle de skjulte tilsatt sukker i prosessert mat. Disse raffinert sukker vil bli oppført som sukrose, maltose, mais sirup, høy fruktose mais sirup, og melasse.

Craving kontroll

Kontrollerende cravings for sukker kan være intenst utfordrende. Faktisk noen forskere definerer sukker som "vanedannende". Forbedre sjansene for suksess ved å ha en plan for når sterke cravings rammet. WebMD antyder går cold turkey å redusere cravings, men når de treffer, har et stykke sukkerfri tyggegummi eller frukt i stedet. Noen oppfordrer til søte ting kan overvinnes med en distraksjon som å gå rundt kvartalet, eller noen ganger forhindret helt ved å spise sunn mat regelmessig. Dr. Sears antyder massevis av komplekse karbohydrater som hele korn, produsere, bønner og belgfrukter hele dagen for å holde seg fornøyd.

Velge Diet Nærmere

Enkeltpersoner må velge om du vil inkludere mer naturlig sukker som honning eller agave nektar i kostholdet sitt, selv om de søtstoffer fortsatt øke blodsukkernivået. Kosten må også velge om de ville foretrekker å nyte eller unngå kunstige søtstoffer. Noen undersøkelser tyder på at kunstige søtstoffer kan slå tilbake ved å forårsake folk til å kreve mer sukker, men andre føler at noe søtt og fri for kalorier er en tilfredsstillende og annen godbit.