Digidexo.com

Over the Counter medisiner for Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon som påvirker det øverste laget av huden og er preget av et kløende utslett i en rød, sirkulært mønster med vanlig utseende hud i sentrum (derav "ring"). Ifølge Medline Plus, svarer ringorm godt til egenomsorg.

Innledende trinn

Start med å holde huden din tørr og ren (soppen trives i et fuktig miljø). Vask klær og sengetøy hver dag under infeksjonen.

Identifikasjon

Over-the-counter (OTC) soppdrepende kremer, lotion eller salver er effektive i behandling av milde tilfeller av ringorm. Eksempler inkluderer Micatin, Lotrimin, Lamisil og Tinactin (aktive ingredienser mikonazol, klotrimazol, terbinafin og tolnaftate).

Fordeler med over-the-counter medisiner

OTC medisiner inneholder de samme ingrediensene som finnes i reseptbelagte anti-fungal medisiner, men er lett tilgjengelig og ikke krever en tur til legen din.

Bruksanvisning

Påføre et tynt lag av OTC medisinering på og rundt de berørte områdene, to ganger daglig. Fortsett å behandle det berørte området i fire uker, selv om utslettet går bort, for å være sikker på at du har helt utryddet soppinfeksjon.

Når skal ringe legen din

Hvis det, etter fire uker, ringorm infeksjon vedvarer, ring din lege. Du trenger kanskje en resept soppdrepende medisiner (for eksempel ketokonazol), som er sterkere enn OTC medisiner. Du kan også trenge en antibiotika hvis du har en ringorm relaterte bakteriell infeksjon.