Digidexo.com

Strøm Food Diet

Strøm matvarer gir kroppen din med vitaminer og mineraler den trenger samtidig som den begrenser fettinntak, får mest for kalorier og forbedre visse medisinske tilstander. Et strøm mat diett er ikke en diett som vil ha deg gå ned ti pounds i ti dager. Det er en livsstilsendring som legger makt mat mens eliminere matvarer med tomme kalorier.

Nøtter, bønner og korn

Snacking på og spise nøtter, bønner og korn vil bidra til å redusere høyt blodtrykk, forhindre fett blir lagret i kroppen og redusere risikoen for kreft.

Nøtter er gode proteinkilder. Noen nøtter som mandler og valnøtter inneholder omega-3 fettsyrer som kan redusere kolesterolet. Gresskarfrø og solsikkefrø er også gode valg, men sørg for at de ikke er saltet eller røykt.

Bønner er også høy i protein og bidra til å bygge muskler, forbrenne fett og hjelpe på fordøyelsen. Velg supper eller siden retter med soyabønner, kidneybønner eller lima bønner. Unngå refried bønner - de inneholder mye mettet fett. Bakte bønner er dårlig på grunn av deres høye sukkerinnholdet.

Store korn til forbruker er brun ris, hele hvete pasta og pretzels for snacks. Ved inntak av hele korn brød og korn, holde seg borte fra mat som er behandlet. Disse inkluderer hvitt brød og bagels. Sørg for at hvete brød står det at det er "hel hvete."

Frukt og grønnsaker

Forbruker frisk frukt og grønnsaker er en del av ethvert daglig anbefalt diett plan. Friske grønne greener som spinat inneholder kalsium og folat. Brokkoli er en annen makt grønnsaker spekket med vitaminer og mineraler. Hvitløk er et rart mat med antioksidanter og bidrar til å redusere risikoen for kreft, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Frukt er høy i fiber, lite kalorier med en masse rike vitaminer og helsemessige egenskaper. Aksje opp på bær som jordbær, bringebær, blåbær og bjørnebær. Disse antioksidant kraftstasjoner bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, hjelp syn og hjelpe minnefunksjon. Spise mye frukt vil ikke bare legge viktige vitaminer og mineraler, men fiber vil hjelpe deg å føle deg mett slik at du ikke spiser så mange andre kalorier.

Egg, Meieri og Peanut Butter

Mens egg og peanøttsmør kan komme under ild for høy kalorier, fett og kolesterol, er de svært komplette matvarer.

Egg er høy i protein og vitamin A og B12. Regelmessig inntak av egg bidrar til å beskytte mot fedme, men kan øke kolesterolnivået. Du kan kjempe mot dette ved hjelp av eggehviter og eliminere eggeplommene.

Meieriprodukter er også viktig å bidra til å bygge sterke bein og forbedre kroppens evne til å gå ned i vekt. Drikk fettfri melk og spise lav-fett eller fettfri yoghurt eller cottage cheese for å få de helsemessige fordelene uten å øke fettinntak.

Peanøttsmør er høy i protein og bidrar til å bekjempe fedme, hjertesykdommer og muskel tap. Det reduserer også rynke produksjon. Cashew og mandel Butters er en nær andre til peanøttsmør, med mange av de samme egenskapene.