Digidexo.com

Hvordan lage din egen Anti-Aging kremer

Før du bruker alle dine hardt opptjente penger på dyre anti-aldring kremer som kan eller ikke kan arbeide, lage din egen hjemme med naturlige ingredienser som pakke en kraftig slag mot frie radikaler og andre hud-ødeleggende molekyler. Du trenger ikke å være en kjemiker til å piske opp din egen anti-aldring kremer; du trenger bare noen viktige ingredienser for å sette deg på rett vei.

Bruksanvisning

Enkel Antioxidant Treatment

•  Start med en enkel oppskrift som en anti-aging behandling som bruker naturlig frukt. Plasser 1 ss. blåbær, 1 ss. terninger jordbær og 1 ss. hakket papaya i en food prosessor og bland til du har en godt blandet blanding. Overfør til en plastbolle.

Blend 1 ss. havregryn i food prosessor til du har en pulveraktig konsistens. Tilsett blandingen til de blandede frukter.

Sakte røre i 1 ts. av litt varmet honning og 1 ts. ferskpresset sitronsaft. Fortsett blending til du har en tykk pasta.

Påfør antioksidant, anti-aldring behandling på ansiktet ditt i ca 15 minutter. Tillate at antioksidanter fra frukt og honning til å absorbere dypt inn i porene til å bekjempe frie radikaler. Bruk denne behandlingen to ganger i uken for best resultat.

Anti-Aging Face Mask

Bland 3 ss. grønn leire, 1 ts. honning og 1 ts. aloe vera gel i en plast bolle, og rør med en slikkepott.

I en egen bolle, kombinere 1 ts. vegetabilsk glyserin, faller tre vitamin E og 1 dråpe hver av sitrongress, lavendel og grapefrukt eterisk olje. Under omrøring av grønn leire blanding, sakte legge til glyserin og eteriske oljer blanding.

Fortsett røringen til alle ingrediensene er godt blandet. Den ferdige blanding skal være glatt.

Bruk denne foryngende ansiktsmaske over ansiktet og halsen et par ganger i uken i 20 minutter.

Tips og advarsler

  • Nettsteder som www.makingcosmetics.com og www.pioneerthinking.com har mange anti-aldring hudpleie oppskrifter. Du kan finne bøker i DIY delen av noen store bokhandel, eller søk nettbokhandlere. Noen få ingredienser, som for eksempel eteriske oljer og Q10-enzymer, må kjøpes fra en skjønnhet grossist eller en hel-mat butikk. (Se Ressurser for koblinger til online skjønnhets grossister.) Oppbevar produktene i glasskrukker i kjøleskapet for å forlenge holdbarhetstiden.
  • Bruk aldri fingrene til å bruke disse anti-aldring kremer på huden din. Bakterier og andre forurensninger kan enkelt overføres fra fingrene inn i de naturlige kremer, forårsaker dem til å råtne. Bruk en ren spatel for søknaden. Hvis du har allergi mot noen av disse naturlige ingredienser, finne en passende erstatning. Noen mennesker er allergiske for eteriske oljer, spesielt lavendel. Før du bruker eteriske oljer i din anti-aging kremer, teste en liten dråpe olje på huden din.