Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Medicare D

Hvordan du registrerer deg for Medicare D


Del D er reseptbelagte stoffet fordel tilbys av Medicare. Medicare er USAs helsesystem for eldre og funksjonshemmede. Del D er levert av private forsikringsselskaper som er betalt subsidier av den føderale regjeringen til å adminster fordel.

Bruksanvisning

Gjør en opptelling av de medisinene du tar, dosering og frekvensen som du tar dem, og dine foretrukne apotek. Denne informasjonen er viktig når man sammenligner planer og er alltid lurt å ha for hånden hvis du trenger å stille spørsmål om dekning.

•  Finn ut om du er i en påmeldingsperiode. Du kan ikke registrere deg for en del D plan som helst på året. Hvis du er ny til Medicare, så du kan fortsatt være i din Initial måleperioden, hvis den opprinnelige måleperioden er utløpt, kan du bare registrere deg for en del D plan under den årlige koordinert valgperioden, som varer fra november 15 til desember 31 hvert år, med dekning med virkning fra 1. januar påfølgende år.

Bruk Medicare.gov online plan finder verktøy for å finne tilgjengelige Part D planer i ditt område for å sammenligne kostnader. Pålogging til Medicare.gov sin hjemmeside, og klikk på den blå ikonet til venstre merket "Health & Drug Plans" og deretter "Finn og Sammenlign Drug Planer."

Klikk "Alltid gode planer" for å starte søket. Tilpassede søk vil kreve at du oppgir Medicare nummer. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det, bruker general Search. Skriv inn all den informasjon som nettsiden spør deg for, og fortsette. Ved hjelp av listen over legemidler som du gjorde i trinn 1, inn dine medisiner ved hjelp av "Get Narkotika Kostnader for Tilgjengelig Plans" alternativet. Dette vil gi deg et mer nøyaktig bilde av hva en plan vil koste deg, og det vil luke ut planer som bare ikke vil fungere for deg. Når du er ferdig, vil du bli tatt til en side med en liste over planer i ditt område. Du vil ha muligheten til å sammenligne planer side om side med bare et klikk på en knapp.

Ring hvert selskap som gir en plan du er interessert i. Når du er ferdig med ditt søk på nettet, bør du ha ca 3 eller 4 planer som er i din prisklasse og dekke medisinene du trenger. Ringe på planen er viktig fordi dette er en sjanse til å bekrefte all informasjon du har funnet på nettet, og for å spørre om det er noen restriksjoner som kan holde deg fra å få tilgang til stoffet lett, for eksempel forhåndstillatelse eller trinn terapi. Det er også en mulighet til å vurdere planen kundeservice.

Meld. Etter at du plukke en plan som du er fornøyd med, kan du melde deg på en rekke måter. Du kan ringe plan leverandøren direkte. Selskapet kan melde deg over telefonen, eller kan det være lurt å sende en papir søknad for deg å sende inn. For noen planer, kan du også melde deg på nettet ved hjelp av enten plan finder verktøy (du kanskje lagt merke til en "Meld deg på nå" ikonet i plan oppføringer) eller selskapet kan ha muligheten på sin hjemmeside. Du kan også melde deg ved å ringe 1-800-Medicare.

Tips og advarsler

  • Hvis du forventer å være uten stoffet dekning, ikke forsinkelse Part D påmelding. Ellers du betaler må betale betydelig premie straffer.