Digidexo.com

Symptomer på depresjon hos menn

Depresjon er en økende epidemi i landet vårt i dag. Depresjon har symptomer akkurat som en forkjølelse gjør, men i motsetning til de av en kald, kan depresjon symptomene varierer. Symptomene varierer med kjønn, alder og fra person til person. Behandlinger varierer så mye som symptomene. Mann depresjon er ofte en misforstått tema som er nesten tabu å snakke om. Mann depresjon er reell og påvirker livene til menn og deres familier hver dag.

Symptomer

En plutselig endring i atferd og holdninger kan være et symptom på depresjon hos menn. Menn kan også bli stadig irritabel, isolert og tilbaketrukket. Det er ikke uvanlig at en deprimert mann slutter å gjøre hans favoritt hobby eller tidsfordriv. Mange ganger, folk som lider av depresjon, inkludert menn, slå til selv-medisinering med narkotika og alkohol. En plutselig økning eller reduksjon i appetitten er også et annet symptom som oppstår i enkelte menn med depresjon. Fremdeles andre menn bruker rømming jobbe overtid og tilbringe mer tid alene for å prøve å skjule fra sine depresjoner. Voldelig eller støtende atferd kan også være et symptom.

Usunn og Sunn mestringsstrategier

Usunn mestringsstrategier at mange menn slår til når møtt med depresjoner drikker for mye, illegale rusmidler, som jobber for mye, hensynsløs kjøring, usikker sex og isolere seg fra resten av verden. Sunne mestringsstrategier inkluderer å snakke med en rådgiver eller betrodd venn om tanker og følelser for å avdekke mulige årsaker til depresjon, og bli involvert i aktiviteter som en gang fikk glede.

Høyere Fullført selvmordsrate hos menn

Tanker om selvmord som følge av depresjon kan være farlige dødelige våpen, spesielt for menn. Menn er mye mer sannsynlig å fullføre selvmord enn kvinner. Menn har en tendens til å bruke metoder for å begå selvmord som er effektive, som våpen og hengende. Menn har en tendens til også handle mye raskere på selvmordstanker enn kvinner gjøre. Dette gir menn svært lite tid til å kjøle seg ned og se på problemet som det virkelig er, i stedet for slik det er i dag oppfattes å være. Noen, mann eller kvinne, som vurderer selvmord eller å ha selvmordstanker bør få legehjelp umiddelbart.

Misforståelse

Mange menn tror at det å være deprimert er noe de bør tøffe ut, og at de vil bare komme over det. Dette er den største misforståelsen av menn; mennesker med depresjon vanligvis ikke bli bedre med mindre de er medisinsk behandlet, gå til rådgivning eller fjerne det som er årsaken til depresjon. En annen misforståelse av mannlige depresjon er at å bli behandlet for depresjon gjøre en mann, vel, mindre av en mann. Dette er helt usanne; å være følelsesmessig ustabil og følelsen deprimert kan være forårsaket av noe så enkelt som en endring i kjemiske balanser i hjernen.

Berømte Menn med depresjon

Hva gjør Owen Wilson og Buzz Aldrin har til felles? Mann depresjon. Mange kjente mennesker gjennom hele historien og i dag har lidd med depresjoner, slik som Terry Bradshaw, F. Scott Fitzgerald, Dave Matthews, Anthony Hopkins, James Taylor, Trent Reznor fra bandet Nine Inch Nails og Winston Churchill.