Digidexo.com

Tannbleking FAQ

Tannbleking FAQ


Folk som er misfornøyd med fargen på tennene kan vurdere å bruke en av de ulike tannbleking produkter på markedet. Fra over disk produkter til bleking prosedyrer utført i tannlegekontorer, er det flere veier å ta når whitening dine tenner. Finn ut hva disse metodene koste og hvor trygge de egentlig er. Utdanning selv om valgene er den beste måten å finne den rette metoden for deg og dine tenner.

Choices

Ifølge dentist.net, er det flere måter å bleke tennene. Du kan ha en tannlege bleke tennene dine, eller du kan kjøpe et produkt fra butikken for å bruke hjemme. Tannlegen kan bleke tennene dine, ofte ved hjelp av et spesielt lys eller laser. Hjemme kits spenner fra strimler som du bærer på natten for å skuffer du la i munnen mens du sover. Enten enten metoden vil fungere for tennene avhenger av hvilken tilstand tennene er i før du har dem bleket.

Sikkerhet

Ved hjelp av et blekemiddel for å bleke tennene for tiden har vist noen skade på tann. Både dentist.net og Tannbleking FAQ enige om at det ikke har vært noen bevis ennå at bleking tenner forårsaker bivirkninger. The American Dental Association anbefaler å snakke med tannlegen din på forhånd, og for å nevne noen bivirkninger du har mens du bruker produktet, som for eksempel ømme tannkjøttet eller sensitive tenner.

Tidsperiode

Tennene kan bare hvitnet til et visst punkt før du slutter å se eventuelle endringer. Vanligvis over disk produkter hevder å jobbe i to uker eller mindre, men du kan fortsette å bruke produktet før tennene enten nå ønsket nivå av hvithet eller du slutte å se noen merkbar endring. Du kan velge å få tennene profesjonelt hvitnet så mange ganger du vil, selv om en eller to ganger bør være tilstrekkelig.

Kostnad

Den dyreste metoden for bleking tennene er å ha det gjort profesjonelt eller å kjøpe et kit fra tannlegen din i stedet for butikken. Ifølge Consumer Guide to Dentistry, koster en in-kontor besøk et gjennomsnitt på $ 650 mens en kit koster alt fra $ 100 til $ 400. Pakkene som tilbys i butikkene varierer i $ 40 til $ 60 området, selv om Forbruker Guide sier at de kan nå så høyt som 100 dollar.

Følsomhet

Enkelte mennesker opplever mer følsomhet fra hvithet enn andre. Noen mennesker kan ikke merke noen følsomhet. Hvis tennene blir følsomme, er det gels og spesielle tannkrem, tilgjengelig fra tannleger og butikken, for å hjelpe bekjempe følsomhet. Vanlige tegn på økt ising i tennene er smerter fra varme eller kalde drikker, eller når puste kald luft. Smerten kan synes å stråle gjennom hele tannen og har en tendens til å være svært ubehagelig.