Digidexo.com

ADHD Ikke-farmakologiske strategier for behandling

Legemidler som Ritalin og Adderall er velkjente alternativer for behandling av ADHD. Det er imidlertid mange ikke-farmakologiske metoder for å håndtere ADHD, som også er kjent som ADD og AD / HD. Pasienter kan arbeide med selvhjelpsverktøy som bøker og nettsteder til forbedrede dag-til-dag vaner, og med terapeuter å endre tankemønstre. ADHD trenere kan også arbeide individuelt med pasienter å håndtere problemer som vanskeliggjør hverdagen til de med ADHD. Store livet kan gjøres forbedringer, selv uten populære medikamentelle behandlinger.

Selvhjelp

Det finnes mange bøker tilgjengelige som inkluderer konkrete strategier for å håndtere ens egen ADHD.

En av de mest kjente bøker i området for å behandle ADHD, "Healing ADD" av Daniel Amen, foreslår en rekke behandlinger, inkludert kosthold endringer, endrede tankemønstre og arbeider med trenere, i tillegg til bedre kjente medisinske alternativer. Andre nyttige bøker inkluderer "ADD vennlige måter til Organisert livet ditt" av Judith Kolberg og Kathleen Nadeau, og "Self-Coaching Workshop for Attention Deficit Disorder voksne" av Bonnie Mincu.

Mincu bok skisserer et program for å identifisere og selv behandling av mange felles utfordringer til de med ADHD, inkludert oppmerksomhet problemer, iboende uorden og mangel på å følge med på prosjekter. Individualisert tilnærming opprettet av Mincu hjelper også leserne til å forbedre begrepene tid og tid-ledelse. Hennes nettside, trives med ADD, tilbyr tilleggsinformasjon for kunder og trenere.

CHADD, eller barn og voksne med Attention Deficit / Hyperactive Disorder, er også en nyttig ressurs for å lære om det grunnleggende ADHD. Denne organisasjonen tilbyr en rekke ressurser om sykdommen i seg selv, tips for voksne, foreldre og barn, og aktuell forskning i bransjen.

Terapi

Det finnes også terapeuter som jobber spesifikt med voksne og / eller barn som har ADHD. Terapeuter kan hjelpe våre kunder å identifisere problemene i deres liv som er berørt av ADHD, særlig plagsomme tankemønstre. I "Healing ADD," Amen beskrev en metode for å endre negative tankemønstre som er naturlig for ADHD-pasienter. Terapeuter kan hjelpe kunder til å ta opp negative tanker og atferdsmønstre.

Terapeuter innenfor psykologi, sosialt arbeid og andre rådgivning felt kan spesialisere seg i å arbeide med klienter med ADHD. CHADD nettsted opprettholder et nettsted med navn på lokale ADHD grupper og rådgivere.

Coaching

Mange i bransjen også foreslå en-mot-én ADHD coaching for de som har råd og finne tilgjengelige trenere. Mens terapeuter kan håndtere større saker av ADHD, kan trenere gi mer spesifikke, personlig hjelp, som noen ganger inkluderer hjemmebesøk. Et par store nasjonale organisasjoner hjelpe tog livet trenere, og noen har spesifikk trening i organisering og / eller ADHD. The American Coaching Association tilbyr et registreringsverktøy for trenere som er spesialister på ADD.