Digidexo.com

Hva Foods Har kolesterol?

Oppnå en kolesterol diett kan være vanskeligere enn det ser ut. Det er mange matvarer som er svært høy i kolesterol, som du kanskje aldri har tenkt på. Knowing kolesterol-fri mat, vil gjøre å spise et sunt kosthold mye enklere.

Egg

Egg er svært høy i kolesterol. Selv om de har mange andre fordeler for dem, for eksempel også være høy i protein, er kolesterolnivået ekstremt høy med bare ett egg. Det er 225 mg kolesterol pr egg.

Smør

Smør har alltid vært kjent for å være høye i fett og for mye smør er aldri en sunn valg. Det er imidlertid også svært høy i kolesterol så vel. En 3,5 oz servering av smør eller omtrent ett scoop, har 250 mg kolesterol.

Nyre

Nyre, en biff produkt, en annen er å se etter. Det er ekstremt høy i kolesterol og kan ikke være så opplagt som andre kjøttprodukter. En 3,5 oz servering av nyre av noe slag, har 375 mg kolesterol.

Liver

Liver er en annen biff produkt som er høy i kolesterol. Selv om høyt på protein, det er 300 mg kolesterol per 3,5 oz servering.

Sponge Cake

Svamp kake kan virke som et godt alternativ til å erstatte andre kaker og paier. Det er imidlertid 260 mg kolesterol pr 3,5 oz servering. Dette gjør det så usunn som mange andre kake valg.