Digidexo.com

Hvordan kurere en Itchy under armene

En kløende underarm kan være ganske sjenerende. Ikke bare er det ubehagelig, men det kan være flaut hvis du er på jobb eller ut og om, og stadig trenger å klø din underarm. Den gode nyheten er at årsaken til underarm kløe kan være ganske enkel. Noen grunnleggende endringer i rutinen og / eller hvilke typer produkter du bruker kan være alt som trengs for å få en slutt på ubehag.

Bruksanvisning

Hvordan kurere en Itchy under armene

•  Gå til din familie utøveren eller hudlege for å ha din underarm sett på. Din kløe kan være et resultat av et utslett som må behandles. En medisinsk faglig bør være i stand til å identifisere om du har utslett, en type bakterievekst eller en enkel irritasjon. I tillegg til forskrivning eventuelle nødvendige salver eller piller, vil han sannsynligvis anbefale en passende anti-klø krem ​​for å lindre symptomene dine. Påfør kremen etter behov til kløe avtar.

Unngå å bruke produkter som deodorant og prøv å ikke barbere seg under armene til kløe avtar. Barbering kan spre utslett eller øke din underarm irritasjon og få den til å vare lenger. I tillegg kan ved hjelp av deodorant føre til ytterligere irritasjon i huden din

Vurdere eventuelle nylige endringer du har gjort som kan være årsaken til kløe. Elementer å vurdere er vaskemiddel, tøymykner, deodorant, lotion eller en ny type barberhøvel. Hvis du nylig har byttet merker på noen av disse elementene, bytte tilbake til den opprinnelige merkevaren. Det kan være en komponent i disse produktene som forårsaker din bivirkning. Hvis du ikke har endret noen produkter, vurdere eventuelle endringer i rutinen. For eksempel, hvis du ble med et treningsstudio, kan din kløe være et resultat av å vente for lenge med å dusje etter å ha jobbet opp en svette.

Endre barberhøvelen ofte. Barberhøvelen kan bli rusten hvis igjen i et fuktig dusj for lenge. Dull barberhøvler som må trykkes hardt mot huden og rustne barberhøvler kan både forårsake irritasjon. Gi deg selv med en påminnelse om å endre barberhøvler hver par uker ved å merke det i kalenderen din.

Switch deodorant merkevarer. Fra tid til annen kan vi utvikle allergi til produkter som tidligere forårsaket ingen reaksjon. Vurdere en deodorant med naturlige ingredienser som er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon.