Digidexo.com

Hva gjør inntak av fiskeolje tabletter Do?

Legge til en fiskeolje supplement til ditt daglige kosthold, kan gi en utmerket kilde til Omega 3 fettsyrer. Disse fettsyrene har mange helsemessige fordeler, spesielt for hjertet og hjerte-karsystemet.

Identifikasjon

Fiskeolje er vanligvis avledet fra tunfisk, makrell, laks og torsk. Sammen med Omega 3 fettsyrer, inneholder fiskeolje EPA og DHA. Disse fettsyrer spiller en viktig rolle i utvikling av hjernen og nervesystemet.

Fordeler

Fiskeolje tabletter er viktig for å beskytte mot hjertesykdom og kan bidra til å redusere mengden av fett avsatt i arteriene. Daglig inntak av fiskeolje kan også redusere risikoen for å utvikle brystkreft, tykktarmskreft og mange andre.

Forebygging / løsning

Fiskeolje kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. Det kan også bidra til å redusere post-partum depresjon.

Betraktninger

Fiskeolje er gunstig for dem som lider av inflammatoriske tilstander som leddgikt og lupus. Tar fiskeolje tabletter daglig kan bidra til å forbedre felles helse og redusere smerter og betennelser. Fiskeolje kan også være gunstig for dem som lider av depresjon og ADHD.

Advarsel

Hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander eller hvis du tar reseptbelagte medisiner, er det viktig å diskutere det med legen din før du legger fiskeolje til kosthold. Dette kan bidra til å unngå interaksjoner eller uønskede bivirkninger.