Digidexo.com

Kan du få Tubes Untied?

Kan du få Tubes Untied?


Det kommer en tid i en kvinnes liv når hun kan bestemme at å bli mor er ikke lenger en ønsker eller trenger. I løpet av denne tiden, vil prevensjonsmetoder avgjøres som vil bestemme varigheten av denne beslutningen. For noen kvinner kan en tubal ligation (eggstokksterilisasjon) være svaret. Denne type operasjon er en gynekologisk prosedyre som involverer skjæring, etsing eller "binde" av egglederne. Prosedyren er ansett som en permanent form for prevensjon av medisinske fagfolk. Men er en "tubal reversering" mulig, men evnen til å bli gravid etterpå kan ikke garanteres.

Hva er en tubal reversering?

Chapel Hill Tubal Tilbakeføring Center of North Carolina forklarer at tubal reversering kirurgi re-kobler egglederne som har blitt kuttet av den opprinnelige tubal ligation kirurgi. Tubal reversering prosedyren realigns egglederne og åpner opp eventuelle kollapsede segmenter. I noen tilfeller egglederne kan være for kort, noe som gjør det nødvendig å omdirigere den ene eller begge inn i livmorhulen.

Tube Length

Lengden på egglederen som er til overs etter en tubal ligation er utført, vil avgjøre suksessen av tubal reversering. Ifølge Advanced Fertility Center of Chicago, jo lenger egglederne er jo bedre. Et fargestoff test kjent som en "hysterosalpingogram" kan bestemme den nøyaktige lengden av den proksimale stubben (røret nærmest livmoren) som er avgjørende for befruktning.

Recovery

Tubal reversering kirurgi er vanligvis utføres på poliklinisk basis. Recovery tid tilbringes hjemme med begrenset aktivitet for de første dagene; sakte økende aktivitet i løpet av et par uker. The San Diego Fertility Center rapporterer at de fleste kvinner fullt igjen i omtrent fire uker, men for noen utvinning tid kan være litt lenger.

Conception

Ifølge kvinner Health Center of Grand Rapids, Michigan, er det en 90 prosent sjanse for unnfangelse etter tubal reversering kirurgi; derimot, er suksess helt avhengig av tubal ligation som ble utført før og hvor mye traumer egglederne mottatt. Når unnfangelsen er oppnådd, det skjer ofte i løpet av første menstruasjonssyklus etter tubal reversering kirurgi.

Kostnader til Tubal Tilbakeføring

Tubal reversering kan være en kostbar prosedyre som anses å være en "valgfag" kirurgi ved enkelte forsikringsselskaper. For kvinner som ikke har en helseplan som dekker kostnadene ved tubal reversering, vil alle utgifter være helt out-of-pocket. De fleste gynekologiske praksis som utfører prosedyren vil kreve en forskuddsbetaling på tidspunktet for vurdering, og full betaling før tubal reversering kirurgi. Ifølge Center for assistert befruktning av Bedford, Texas, kan de forhånd kostnadene ved tubal reversering kirurgi gjennomsnitt i overkant av $ 6000. Imidlertid kan kostnadene være nærmere $ 10 000 hvis det oppstår komplikasjoner eller hvis den tidligere tubal ligation krever omfattende Reconstructing av egglederne.