Digidexo.com

Skadevirkninger av Fat brennere

Skadevirkninger av Fat brennere


Fat brennere og andre slankepiller har vært gjenstand for gransking i løpet av årene. Markedet for fett brenner piller er en multi-milliard-dollar business, og forbrukerne blir rutinemessig bombardert av reklame for neste fettforbrenner pille. Nyere legemidler på markedet har blitt klinisk bevist å hjelpe slankere miste vekt; Men disse vekttap piller og andre fett brennere kommer med foruroligende bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen "magic bullet" for å miste vekt. De mest effektive måtene å miste vekt og forbrenne fett er å spise sunt og trene.

Mage problemer

Fat brennere kan forårsake en rekke mage og fordøyelsesproblemer som oppkast, diaré, forstoppelse eller magesmerter. En populær stoffet hjelper folk ned i vekt ved å blokkere opptaket av fett. Imidlertid, det blokkerer også absorpsjon av fettløselige vitaminene A, D, E og K, som kan føre til vitaminmangel. Noen fett brennere kan også føre til ubehagelige magerelaterte bivirkninger som lekkasje og fet avføring. En populær supplement, CLA, kan forårsake gastrointestinale problemer som fordøyelsesbesvær og diaré.

High Blood Pressure

Fat brennere kan føre til en økning i blodtrykk og hjertebank, som kan gjøre deg mer utsatt for farlige hjertesykdommer som hjerneslag og hjerteinfarkt. I tillegg kan en økning i blodtrykket gjøre deg mer nervøs, nervøs og engstelig. Visse diett legemidler har vist seg å øke blodtrykket hos noen brukere.

Søvn Effects

Folk som bruker fett brennere kan ha problemer med å sove, og kan oppleve problemer som søvnløshet, rastløshet og natteskrekk. Disse kan føre til negative effekter som redusert arbeidsprestasjoner og økt risiko for ulykker under kjøring.

Organskade

Fat brennere kan føre til skader på vitale organer som nyrer, hjerte, seksuelle organer og leveren. Noen fett brennere kan føre til urinveisinfeksjoner, og andre kan forstyrre kvinners menstruasjonssykluser. FDA er for tiden undersøker en populær fettforbrenner stoffet over flere rapporter om leverskade.