Digidexo.com

Kosttilskudd for immunforsvaret

Immunsystemet kan bli svekket av faktorer som stress, søvnmangel og dårlig ernæring. Når det tas som en del av en sunn livsstil, kan næringsstoffer og urte kosttilskudd bidra til å beskytte og styrke immunforsvaret.

Astragalus

Astragalus er en urt som brukes i tradisjonell kinesisk medisin. Ifølge umm.edu, har Astragalus antimikrobielle egenskaper og stimulerer immunsystem til å bekjempe allergier, stress og virale infeksjoner som forkjølelse.

Vitamin C

Ofte anbefalt for warding av forkjølelse, er vitamin C en potent immun stimulator. Det har antioksidantegenskaper og øker kjønnsdrepende evner av hvite blodlegemer.

Reishi Mushroom

Noen ganger referert til som "immun forsterker," reishi sopp er verdsatt for sine immunstyrkende egenskaper. Ifølge deaktivert-world.com, har reishi antioksidant, antiviral og leverbeskyttende egenskaper, noe som gjør det til et nyttig supplement for en rekke helsemessige forhold.

Daglig Multivitamin

Fordi næringsstoffer arbeide sammen for å utføre sine oppgaver, hjelper en multivitamin / multimineral supplement gi grunnlag for et sunt immunforsvar.

Sink

Sink er et mineral med immunstimulerende egenskaper. Ifølge nih.gov, sinkmangel fører til redusert funksjon av nøytrofile granulocytter og makrofager-to viktige komponenter i immunsystemet.