Digidexo.com

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Urinsyre er et biprodukt av protein metabolisme og skilles ut via nyrene. Når for mye urinsyre bygger seg opp i systemet som et resultat av proteinforbruk, nyrene bli overbelastet, kan ikke fjerne det overskytende fra kroppen. Det kan sette i de små leddene, forårsaker en smertefull form for leddgikt kalles gikt, og i nyrene, forårsaker nyrestein. Flere konvensjonelle legemidler som er brukt til å kontrollere urinsyre, men disse har betydelige bivirkninger. Kontroll av urinsyre kan oppnås på en sikker måte i en rekke naturlige måter, reduserer smerte og hjelpe gikt pasienter.

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Limit mat som inneholder puriner. Puriner finnes i alle kilder til protein, spesielt rødt kjøtt, orgel kjøtt, røkt kjøtt, skalldyr og mørk fisk. Puriner er en av de viktigste årsakene til overskytende urinsyre oppbygging. Velg matvarer lavere i puriner som egg og tofu som substitutter.

Redusere animalsk fett fra kostholdet ditt. De er en annen kilde til puriner. Å spise magre meieriprodukter vil bidra til å begrense urinsyre produksjon og gikt flareups.

alkalinize systemet ved å spise små korn i stedet for hvete og hvetemel produkter. Prøv quinoa, amaranth og hirse, som kan tilberedes som ris og kommer i mel til baking. I sin bok, "alkalinize or Die," Dr. Theodore A. Baroody drøfter hvordan å skape et alkalisk miljø, slik at blod og urin for å bli mindre syrlig og oppmuntrende overflødig urinsyre spyles lettere av nyrer.

Drikk mye vann hver dag. Målet for halvparten av kroppsvekt i gram vann. Dermed trenger en person veier 150 pounds 75 gram vann daglig. Dette vil bidra til å tømme avfall fra systemet og hjelpe nyrene i eliminering.

Legg inn ekstra frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, økologisk hvis mulig. Kjøp en juicer og lage fersk frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er stort sett alkaliske og høy i kalium, hjelpe kroppen ved å hjelpe til å holde blodet og urinen alkalisk.

Drikk organisk, tart cherry juice. Svært høy i kalium, bidrar denne herlige rød saft for å holde systemet i en alkalisk tilstand og gir lindring til mange gikt lider. Den er tilgjengelig i helsekostbutikker.

•  Bruk natron blandes i vann for å nøytralisere en sur tilstand i kroppen. Ifølge søstrene av St. Joseph of Peace, natron bidrar til å hindre urinsyre nyrestein. Bland ½ teskje natron med 8 gram vann. Gjenta opp til maksimalt 3 ts en dag for et par dager i løpet av en gikt angrep eller bruke forebyggende en gang eller to ganger om dagen.

8. Drikk organisk, eple cider eddik, som er høy i kalium, og ubehandlet honning å kontrollere urinsyre buildup i kroppen ved alkalinizing urinen. Kombiner 1 ts eddik med to teskjeer honning i 8 gram vann to ganger om dagen.

Hint

  • Prøve ut alle disse forslagene til du finner ut hva som fungerer best for deg. Det er trygt å kombinere disse hjem botemidler for å kontrollere urinsyre oppbygging. Hold en logg slik at du vet hva som fungerer og hva som ikke virker.
  • Ikke bland natron med eddik blanding eller drikke i løpet av en time av hverandre.
  • Forslagene her er for pedagogiske formål og er ikke ment å erstatte medisinske råd.