Digidexo.com

Bivirkninger av Tribex

Bivirkninger av Tribex


Tribex er en populær urte supplement som lover å øke energi, bygge muskler og forbedre seksuell ytelse ved å øke testosteron nivåer. Tribex viktigste ingrediens, Tribulus terrestris, stimulerer kroppens produksjon av testosteron. BIOTEST Laboratories, Tribex produsenten, insisterer tillegget er trygg og har ingen kjente bivirkninger. Ingen pålitelige studier har blitt gjennomført på Tribex, imidlertid, og noen medisinske organisasjoner og publikasjoner foreslå kosttilskudd utgjør de samme potensielle risikoer som andre typer testosteron terapi og boostere.

Urolig mage

Tribex er viktig ingrediens, Tribulus terrestris, er laget av en luke mer kjent som puncturevine eller goathead. Planten har vært brukt i århundrer i Kina og India til å behandle vanlige plager og for å fremme helse. En av de rapporterte bivirkningene har vært en urolig mage eller fordøyelsesbesvær. I mer alvorlige tilfeller kan det føre til tarm lidelse og oppkast. De fleste beretninger om dette problemet foreslår det kan unngås hvis tribulus terrestis tas med mat eller etter et måltid.

Mood Swings

Narkotika, terapier og kosttilskudd som Tribex øke testosteron, og en av bivirkningene ofte rapportert med forhøyet testosteronnivå er humørsvingninger. Noen mennesker opplever angst og depresjon, men oftere brukere takle utbrudd av sinne og raseri.

Hair overflødig Facial

Testosteron er et androgen hormon, eller et hormon som både menn og kvinner produserer. I likhet med andre hormoner, er det intrikat balanse med andre kjemikalier i kroppen. Testosteron er ansvarlig for et individs mannlige egenskaper. Når testosteron er styrket, noen mennesker opplever en økning i ansiktshår vekst. Noen kvinner som har høye nivåer av testosteron finne sin stemme bli lavere og dypere.

Akne og fet hud

Testosteron stimulerer oljeproduksjonen i kroppen for å hjelpe huden helse. Forhøyet

testosteronnivåer kan utløse talgkjertlene til å produsere en overdreven mengde av olje, og dette kan tette porene og føre til hudproblemer og akne. Selv Tribex brukere som tror supplement leverer på alle sine løfter om større muskler, høyere energi og økt sexlyst medgir at akne er en vanlig bivirkning

Forstørret prostata

Testosteron boosters og behandling har blitt rapportert å fremme veksten av prostatakjertelen, som er en del av den mannlige reproduktive system. Mens en forstørret prostata kan føre til ubehag og smerte, er det mer alvorlig bekymring for at testosteron boostere har potensial til å fungere som en katalysator for prostatakreft.