Digidexo.com

Glucosamine HCL Safety

Glukosamin HCL, eller hydroklorid-, er et salt avledet fra skjell som brukes som kosttilskudd. Til tross for sin bruk i alternativ medisin til å behandle leddgikt, ledd-og ryggsmerter og glaukom, utgjør glukosamin HCL en risiko for bivirkninger hos enkelte pasienter.

Typer av bivirkninger

De vanligste bivirkninger av glukosamin HCL omfatter gass, oppblåsthet og kramper, melder RxList.

Funksjoner

Selv om noen mennesker uttrykker bekymring over muligheten for allergiske reaksjoner på glukosaminhydroklorid forekommer hos pasienter med en følsomhet for skalldyr; Men det finnes ingen dokumenterte hendelser av noen reaksjoner faktisk forekommende, melder RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin eller coumadin, øker glukosamin HCL risikoen for å utvikle langvarig eller ukontrollert blødning etter en skade, tannarbeid eller kirurgi, advarer RxList.

Risiko

En studie utført ved Indiana University School of Medicine i 1998 reist bekymringer at glukosamin HCL kan føre blodsukkernivået hos personer med diabetes å stige. På grunn av dette, mange leger fraråder diabetikere fra å ta glukosamin HCL.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende, unngå å ta glukosamin HCL som dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent. Hvis du har en historie med astma eller er planlagt for kirurgi i løpet av de neste to ukene, kan det ikke være trygt for deg å ta glukosamin HCL, advarer RxList.