Digidexo.com

Fat Burning Low Carb Foods

En lav karbohydrat diett er effektive for vekttap og kan bli enda mer effektiv ved å inkludere matvarer som er "fettforbrenning." Fettforbrennende matvarer kan bidra til å øke stoffskiftet å bidra til å gjøre vekttap raskere. Som low-carb matvarer kan bidra til å øke vekttap innsats ved å være gode fett-brennere også? Les videre for å lage din low-carb diett den mest effektive ved å velge matvarer som hjelper med fettforbrenning.

Bakgrunn

Kroppen din bruker energien i maten for drivstoff. Hvis du bruker mer energi enn du tar inn, brenner kroppen din lagrer fett for drivstoff og du taper vekt. En lav-karbohydrat diett resulterer i vekttap fordi det kutter ned på sukker, minsker insulinproduksjonen og dirigerer kroppen til å forbrenne fett. "Fett-brenning" matvarer er de som krever mer energi for å behandle enn de bringer inn i kroppen. Resultatet av å spise low-carb, fett-brenning mat kan økes eller raskere vekttap når du er på en lav-karbohydrat diett. Fettforbrennende matvarer kan være frukt, grønnsaker, protein eller meieriprodukter; men ikke alle er lave i karbohydrater, noen er og kan bli en del av lav-karbo diett.

Fiber og fettforbrenning

Når mengden av fiber er større enn eller lik de brukbare karbohydrater i en matvare, kan det bidra til å brenne fett. High-fiber matvarer krever mer energi å behandle enn andre matvarer og kan være et utmerket tillegg til en lav-karbo diett. Disse omfatter matvarer som flaxseeds, hvetekli, usøtet kokos mel og kokos. Hver av disse matvarer gir mer fiber - i tilfelle av hvetekli, dobbelt så mye - enn karbohydrater. Disse matvarer kan hjelpe kroppen forbrenne mer fett, enten det er i ro eller når du trener.

Low-carb, fettforbrennende Grønnsaker

Noen av de beste fett brennere for en lav-karbo diett er grønnsaker, fordi de er relativt lav i karbohydrater og høy i fiber. Grønnsaker med høyest fiber / karbohydratforholdet inkluderer greener, som grønne grønnsaker, grønnkål, sennep greener, Chard, sikori, spinat og endive. (Disse grønnsaker har også høyt vanninnhold, som kan hjelpe til med vekttap.) Andre high-fiber, lite sukker grønnsaker som er fett brennere for en lav-karbo diett inkluderer brokkoli og blomkål, sammen med asparges og selleri.

Fettforbrennende Frukt

Fordi de fleste frukter er høy i sukker, er mange typer ikke foreslått for low-carb dietter. Men noen frukter er effektive fett brennere og lite karbohydrater. Jordbær, bringebær og bjørnebær er nyttig for fettforbrenningen og er vinnere for å være fruktene laveste på karbohydrater og høy i fiber. Rabarbra og usøtet tyttebær er også lav i sukker og karbohydrater og tilbyr fettforbrennende egenskaper.

Fettforbrennende Protein

Å spise magre proteiner mens du er på en lav-karbohydrat diett kan bidra til å brenne fett. Torsk, flyndre og laks er alle gode fisk valg. Nøtter som er lav i carbohydates, høyt på protein og bra for å brenne fett inkluderer pekannøtter, mandler, macadamia nøtter og valnøtter. Tofu og egg - spesielt eggehviter, som er høy i protein og ikke inneholder karbohydrater - kan hjelpe med fettforbrenning også.

Betraktninger

Matvarer som brenner fett tendens til å være lav i fett selv. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å være lav i sukker og høyere i fett enn andre dietter. For å hjelpe de fettforbrennende egenskaper low-carb matvarer, unngå kjøtt og meieriprodukter som inneholder mye fett, selv om de er lave i karbohydrater. De vil minske effekten av å spise low-carb, fett-brenning mat, og kan bremse vekttap. Men lav-fett, lav-carb alternativene er mange, og som fett brennere kan faktisk ha "negative" inntak effekt, hjelpe deg å miste vekt raskere.