Digidexo.com

Aktivitet og mosjon for pasienter med tuberkulose

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, er tuberkulose en sykdom som oppstår når kroppens lungene blir infisert med en bakterie som heter Mycobacterium tuberculosis. Dette er en luftbåren virus, noe som betyr at det sprer seg, uten noen fysisk kontakt mellom individer. Symptomene inkluderer feber, svette, frysninger, vekttap og tap av matlyst, sammen med vedvarende hoste og brystsmerter. Trening er viktig å holde immunitet mot bakterier høye, bistå i helbredelsesprosessen.

Øvelse Retningslinjer

Utføre regelmessig mosjon under behandlingsforløpet for å sikre at Mycobacterium tuberculosis bakterier er helt fjernet fra kroppen din. Ifølge opplysninger fra medisinsk nettsted FamilyDoctor.org, vil medisiner alene ikke garantere isolasjon mot denne sykdommen. Derfor må et kurs av medisiner være sammen med riktig kosthold, hvile og mosjon for å fullt utvise bakterier fra systemet. Engasjere seg i regelmessig, moderat intensitet trening minst fem dager ut i uken i 30 minutter eller mer i strekk.

Øvelse Anbefalinger

For pasienter som er rammet av tuberkulose, utføre enkle aktiviteter som rask gange utendørs kan bidra til å gi kroppen din med frisk luft og mosjon for å bidra til å eliminere bakterier. Ikke vær altfor opptatt av å møte de fem-dager-per-uke, 30-minutter-per-dag anbefalinger hvis du fortsatt stille tunge symptomer. Bare utføre så mye aktivitet som du er fysisk i stand til å gjøre til enhver tid.

For personer som har symptomer begynner å avta, gjerne trappe opp intensiteten på aktiviteten å øke dine fordeler. Tenk lett jogging, stasjonær sykling eller styrketrening for å forbrenne flere kalorier mens du holder kroppen din fri fra tuberkulose. Etablere en regelmessig mosjon rutine mens syk kan bidra til å holde deg sykdom gratis i fremtiden, noe som gir en betydelig avkastning på din innsats.