Digidexo.com

Hvordan å miste vekt mens du sover

Hvordan å miste vekt mens du sover


Visste du at du faktisk kan gå ned i vekt mens du sover? Og jeg snakker ikke om å kjøpe noe som "lover å gå ned i vekt mens du sover". Du kan gjøre det naturlig. Les videre for å lære mer om hvordan du kan gå ned i vekt mens du sover!

Hvordan å miste vekt mens du sover

•  En måte å være sikker på at du kan gå ned i vekt mens du sover er å få minst åtte timers søvn hver natt. Flere studier har vist at folk som får færrest antall timer søvn per natt veie mer. Kroppen din trenger søvn, slik at den kan gjenoppbygge seg selv, inkludert muskelmasse som lar deg brenne mer fett - selv mens du sover.

Å ha en vekt treningsopplegg hver uke vil bidra til å bygge mer muskelmasse som vil bidra til å øke din hviler metabolic rate. Økende din hviler metabolic rate vil også hjelpe deg å forbrenne enda mer fett mens du sover, noe som vil hjelpe deg å miste vekt.

Oppgave like før sengetid. Selv om du trener i løpet av dagen kan også hjelpe deg å sove bedre om natten. Samleie er en fin måte å trene før du sovner for natten. Det er en stor stressavlastning også. Brenne mer fett og bli stree-free? Det er kjempebra hvis du spør meg!

En annen enkel ting du kan gjøre for deg selv for å gå ned i vekt mens du sover, er å sove med mindre tepper på (eller bruke et ark i stedet) og senke temperaturen på termostaten i ditt hjem. På den måten vil kroppen din trenger å bruke mer energi for å holde varmen, som også vil bidra til å brenne flere kalorier!

Hint

  • Konsumere en langsom fordøye protein shake før leggetid slik at du ikke føler at du er sulten når du våkner.