Digidexo.com

En diabetiker Diet for Menn

En diabetiker Diet for Menn


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er diabetes forkortet navn for diabetes mellitus sykdom. Diabetes oppstår når kroppen ikke kan bruke blodsukker som energi på grunn av å ha for lite insulin tilgjengelig eller manglende evne til å bruke insulin i kroppen er å skape. Telle kalorier, ser hvor mye karbohydrater du tar i og gjør at du spiser riktig mengde sukker er viktig. Opprettholde en solid standard på helse er viktig, og oppnåelige, til menn med diabetes, så lenge du vet hva du spiser og hvor mye av det du skal spise.

Oppdag din idealvekt og begrense karbohydrater

Dr. James Norman of EndocrineWeb.com, en omfattende kilde til diabetes, osteoporose og skjoldbrusk lidelser, skriver at selv om et godt kosthold er nødvendig, er et par skritt som trengs i forberedelse for å finne ut akkurat hva og hvor mye du bør spise .

Menn bør starte med en base av £ 106. og legge £ 6. for hver centimeter høye de er over 5 meter. Hvis du er 5 fot 9 inches høy, derfor legger du £ 106. til (6 lbs. x 9 tommer) som ville gjøre din idealvekt 160 pounds. Selvfølgelig, det er variabler som slags ramme du har. Hvis du er en fotballspiller, legge til noen flere pounds. Hvis du er på tynnere side, ta litt unna.

Neste, hva slags diabetes har du? Hvis det er type 1, anbefaler Dr. Norman spise bare 16 kalorier per pund Hvis du har type 2, sa han de fleste leger vil anbefale en diett med 1500 til 1800 kalorier for å opprettholde idealvekten. Også, uansett hvilken type diabetes du kan ha, karbohydrater bør bare ta opp, på det meste, 60 prosent av kaloritelling. For mange karbohydrater kan påvirke glukose og blodsukkeret i kroppen, og hvis det er kastet ut, kan du finne deg selv lider.

Korn, frukt og grønnsaker viktigste

Som nevnt tidligere, karbohydrater er den sentrale delen av en hvilken som helst diabetisk diett. Matvarer som brød, frokostblandinger (som Cheerios og Puffed Hvete, ikke Frosted Flakes eller Lucky Charms) er mat høyt i karbohydrater. The American Diabetes Association tyder på mellom 6 og 10 porsjoner per dag for den gjennomsnittlige diabetiker. En servering av karbohydrater vil være en brødskive, 1/3 kopp ris og ¼ kopp pasta.

Grønnsaker er særdeles viktig for menn med diabetes, og bør være en annen sentral del av dietten. Bak karbohydrater, grønnsaker er sannsynligvis den beste maten som de er lav i fett og høy i fiber. De er også rike på mineraler og vitaminer. Grønnsaker bør ta opp mellom 3 og 5 porsjoner om dagen. En servering av grønnsaker består av 1 kopp rå grønnsaker eller ½ kopp kokte grønnsaker.

Frukt er også anbefalt, men ikke så mye som grønnsaker. Spise mellom 2 og 4 porsjoner om dagen. En porsjon ville være en liten frukt (et eple, en pære og en appelsin er høy i naturlig, sunt sukker) eller ½ kopp hermetisert frukt. Finn økologisk hermetisk frukt siden de har mye mindre kunstig sukker.

Kjøtt og meieriprodukter er ikke viktig i kostholdet, så prøv å spise dem med måte. Helt unngå junk mat som godteri, chips og alle brus.