Digidexo.com

Hjem pleie

En person rammet av sykdom eller uførhet har sin livskvalitet kompromittert på en eller annen måte. Hjem pleie imidlertid tillate en slik person til å leve et godt livskvalitet med mer selvstendighet og mindre behov for sykehusinnleggelse eller klinikken besøk. For å gjøre slike forbedringer er mulig, å vite hvordan å få riktig type hjemmesykepleien enhet er avgjørende.

Definere "Home pleie"

En hjemmehjelp enhet, synonymt med vilkårene holdbar medisinsk utstyr, hjelpemidler enheten eller assisterende teknologi, er et verktøy, produkt eller type enhet som brukes i en persons hjem som tjener til å gjenopprette tapte funksjon som følge av sykdom, funksjonshemming, nyrefunksjon eller handikap . Hjem pleie tillate folk å bevege seg, se eller høre bedre; ha en enklere tid å spise eller bli kledd; puste bedre; eliminere kroppens avfall tross tap av fysiologisk funksjon; og utføre aktiviteter med mindre tilsyn og mer selvstendighet.

Typer Hjem pleie

Det er like mange hjemmepleie som det er funksjoner av de ulike deler av menneskekroppen. Hver kroppen systemet kan ha en tilsvarende hjelpemiddel, og det er mange eksempler som finnes i hverdagen. Det mest kjente ville være et høreapparat for hørselshemmede. De som har problemer med å puste på grunn av luftveissykdom kan ha oksygentanker, jern lungene og andre pusteapparater. En peritoneal dialyse rigg kan erstatte nyrefunksjonen uten bruk av en mer komplisert maskin hemodialyse. Rullestoler, krykker, rullatorer, stokker, reachers, orthotics og protetikk hjelpe de med mobilitet problemer. Tilpasset tallerkener og skåler, pivot skjeer og spesialiserte kopper hjelpe personer som har problemer med matingen. Programvare for talegjenkjenning og tekst-til-tale-programmer hjelpe personer med ulike kommunikasjons underskudd kommunisere effektivt.

Verdien av Hjem pleie

Hjem pleie, hjem medisinsk utstyr eller hjelpemidler hjelpe enkeltpersoner få uavhengighet ved å gjenopprette tap av funksjon. Dette fører til enkeltpersoner "å være mindre avhengig av omsorgspersoner og helseinstitusjoner som sykehus og medisinske klinikker. Mindre tid brukt på sykehusbesøk og ber om hjelp gir mer tid til slike folk til å utøve virksomhet som de faktisk ønsker eller trenger å gjøre, slik som dagliglivets aktiviteter, fritidsaktiviteter og til og med fungere.

Velge riktig type enhet

Hjem pleie imøtekomme til svært spesifikke behov, så er det veldig viktig å få konsultasjon før de bestemmer seg for å få en. Resepter for spesifikke hjemmetjenesten enheter er vanligvis hentet fra leger; yrkesmessig, tale og fysioterapeuter; og andre eksperter på rehabilitering vitenskap. For hjelpemidler, er en hjelpeteknologi vurdering vanligvis nødvendig for å foreskrive riktig hjemmetjenesten enhet. Husk at uriktige hjemmepleie kan føre til farlige resultater, og det er derfor en vurdering fra en helsearbeider er nødvendig før du kjøper noe hjemmesykepleien enhet.