Digidexo.com

Rask og enkel snacks for barna

Rask og enkel snacks for barna


Travle familier kan ha problemer med å finne on-the-go snacks på dagligvarebutikker som både er sunt å spise og lett å lage. Et alternativ er å lage din egen raske og enkle snacks ved hjelp av naturlige ingredienser hjemme. Du kan forberede snacks på forhånd slik at de vil være lett for barnet å ta med senere.

Granola barer

Du kan lage en batch av granola barer ut av sunne hele korn og tørket frukt, som du kan lagre i en plastboks for å ta tak og gå etter behov. Å lage granola barer, kombinere en kopp knuste peanøtter, to kopper havre, 1 kopp hvetekim og en kopp solsikkefrø i en bolle, blande godt. I en kjele, kombinere 2/3 kopp brunt sukker, 1/2 kopp honning, 1/2 pinne smør, 2 ts. vanilje og 1/2 ts. salt. Varme til smeltet, og hell i havreblandingen. Rør godt, og legg i 8 oz. av tørket frukt. Fordel blandingen på matpapir, og la den sitte i 1 time. Skjær i barer, og pakk individuelt med plastfolie eller vokset papir.

Tørket frukt Ører

Frukt lær som er kjøpt i en butikk ofte inneholder konserveringsmidler og kunstige farger som ikke er sunt å spise. Et alternativ er å lage din egen hjemmelagde frukt lær som inneholder kun naturlige ingredienser. Du kan bryte frukt lær i plastfolie for å gjøre dem lett å spise på rømmen. Skrell og hakk £ 4. av frukt, som epler, kirsebær, fersken eller plommer. Kok hakket frukt i en gryte med vann inntil frukten er myk, deretter tappe ut vannet. Mos frukten med en potet masher, og legge inn 3 ss. av sukker og 2 ts. sitronsaft. Kok i 10 minutter. Fordel blandingen på en plastfolie-lined gelé roll skuffen. Når kjølig, kutte frukt skinn i rektangler, og pakk dem enkeltvis.

Veggie Strips

Altfor ofte, barn spiser usunn sparken chips, venne grønnsaker eller pommes frites, tenker de er tilstrekkelig nok til å bli regnet som et måltid. Et alternativ til stekte grønnsaker som disse er skiver friske grønnsaker som inneholder fiber og næringsstoffer. Skiver grønnsaker er høy i vitaminer, for eksempel gulrøtter, selleri, grønne bønner, rød og grønn paprika og erter. Sett skiver grønnsaker i lett å gripe snack poser for enda mer komfort.