Digidexo.com

Problemer med mobil Spa Ion Foot Detox Bath

Problemer med mobil Spa Ion Foot Detox Bath


Cell Spa er merkenavnet av ioniske fotbad selges som helse hjelpemidler. Tilhengere av ionisk foten avgiftning hevder at bruk av Cell Spa eller et annet merke av fotbad vil fjerne giftstoffer fra kroppen, forbedre den generelle helsen og med kurere visse sykdommer.

Slik fungerer det

Ioniske foten avgiftning bad som Cell Spa består av en kar til å sette føttene i, elektroder og en lavspent strømkilden. Å operere, legger du renset vann til karet, setter føttene i og suge i ca 30 minutter. Da den elektriske strøm passerer gjennom vann ioner blir produsert.

Antatte fordelene

Ioner kreditert med å hjelpe til å justere dine egne magnetiske og elektriske felt. Som den nåværende løper gjennom vannet, kan du føle prikking i føttene og leggene. Denne handlingen kan forbedre sirkulasjonen, så dette er en fordel for praksisen. Vannet vil slå en gjørmete farge, farget med andre farger. Opprinnelig, disse fargene ble beskrevet som giftstoffer blir spylt fra kroppen gjennom porene i føttene. Ny forskning finner at de brune elementer i vannet er stort sett oksydasjon av metallet i elektrodene og mineraler som var tilstede i vannet eller på hudens overflate.

Selskapet hevder

Mens den brune fargen kan bli oksidert metall, er det ofte andre farger som finnes i vannet etter en sesjon. Ifølge en oversikt på den offisielle Ionic Foot Bath hotellet (ionicfootbath.com), svart indikerer urenheter renset fra leveren, rødt kan indikere blodpropper materiale, hvit kan være gjær, er grønn fra galleblæren, er oransje fra leddene og gul-grønne er mest sannsynlig giftstoffer fra nyrene.

Advarsler

Ifølge devicewatch.com, Cell Spa og andre foten detox maskiner er trolig ikke tilby noen helsemessige fordeler. Hvorvidt dette er tilfelle, er det et par ting du bør vurdere før du prøver denne behandlingen. Hvis du er diabetiker eller har sirkulasjonsproblemer, være forsiktig med en aktivitet som krever deg å suge i varmt vann i lang tid. Stimulering av fotbad kan øke blodtrykket og absolutt øker blodsirkulasjonen i bena. Hvis du velger å følge instruksjonene som finnes på nettet for å konstruere din egen fotbad, bruke ekstrem forsiktighet for å unngå elektrisk støt.

The Bottom Line

Ioniske foten avgiftning bad er et fast innslag i spas og, med unntak av advarslene ovenfor, vil trolig gjøre noen skade. Mange brukere rapporterer at de føler en økt kraft og lindring av visse forhold som leddgikt og forstoppelse. Dette er sannsynligvis på grunn av en økning i sirkulasjonen, snarere enn et resultat av giftstoffer forlater kroppen.