Digidexo.com

Hjem rette for Tennis Elbow

Tennis albue er en smertefull skade ikke bare forbundet med å spille tennis. Det kan være forårsaket av en øvelse eller jobber du bruker din arm eller albue, og symptomene kan vare i flere uker. Når tennisracketer var laget av tre og metall i 1960 og 1970, smertefull albue hevelse var ofte et resultat av feil slag på banen. Racketer i dag er laget av mye sterkere materialer og sporten er langt mindre sannsynlighet for å forårsake alvorlig tennisalbue. Imidlertid er det fortsatt en smertefull og invalidiserende tilstand.

Ice Pack

Unn tennisalbue med kjøleelementer. Sett en ispose på det punktet av albuen din og la den på plass i 15 minutter om gangen. Gjør det to ganger om dagen i opptil 10 dager for å redusere hevelse.

Heat

Bruk varmepakninger for å stimulere blodsirkulasjonen. Vekslende varmepakninger og kjøleelementer er en god strategi. Hvile albuen på en varmepute og snu puten varmenivået til middels. Bruk en varmepakning i 15 minutter to ganger om dagen.

Massasje

Har en venn eller slektning massasje armen. Selv om du kan føle den smerten som er sentrert på det punktet av albuen din, kan du også ha smerter i underarmen, håndleddet og fingrene. En moderat massasje kan gjøre underverker for den bankende smerten ved tennisalbue. Bruk lange, full slag for å forbedre sirkulasjonen og slappe av nerveender.

Hydroterapi

Dypp albuen i et boblebad i 10 til 15 minutter. Den virvlende vann bidrar til å øke blodsirkulasjonen.

Rest

Hvil albuen så mye som mulig. Hvis du har skadet albuen spille tennis, golf, softball eller en annen sport, sitte ute i minst tre dager. Resten er gunstig for sår og skadet ledd.