Digidexo.com

Natural Relief for Helvetesild

Helvetesild er den voksne versjonen av vannkopper. Når et barn får vannkopper, viruset aldri forlater kroppen. Når voksne utvikler et svekket immunforsvar på grunn av stress, medikamenter, sykdom eller dårlig helse, vises varicella-zoster virus (vannkopper) og den enkelte utvikler helvetesild. Mens mange bruker naturlig rettsmidler for å behandle og kurere helvetesild, er det viktig å oppsøke lege før du gjør det.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kan brukes til to hovedformål om personer med helvetesild. Påføring av eple cider eddik med en liten klut til de berørte områdene tillate blemmer å gro raskere. Eple cider eddik kan også brukes til å lindre smerte.

Vitamin C

Opprettholde et sunt kosthold og får mye søvn er viktig for personer med helvetesild. Det bidrar til å holde immunsystemet sterkt og slåss, som vil hjelpe helvetesild klart raskere. Helvetesild pasienter bør ta mellom 2000 og 4000 mg vitamin C hver dag for å bidra til å øke immunforsvaret.

Cayenne Pepper og Aloe Vera Gel

Bland en liten lik mengde cayennepepper og aloe vera gel. Å bruke denne concoction til det berørte området gir umiddelbar lindring for pasienter med helvetesild.

MSM

MSM er en helt naturlig supplement som brukes til å lindre smerte. For personer som ikke foretrekker å ta tradisjonelle over-the-counter smertestillende midler, å ta to doser på 1000 mg MSM vil erstatte og hjelpe med smertebehandling.

Lysin

Lysin kan tas for å hindre absorpsjon av arginin, som er det som helvetesild trenger å holde seg aktiv i kroppen. Enkeltpersoner kan ta opp til tre tusen mg doser om dagen.

Advarsel

Som med alle naturlige og tradisjonelle metoder, forskjellige ting fungerer for forskjellige mennesker. Prøv ut de nevnte forslag, men hvis det er noe som skaper smerte eller ubehag, ikke fortsette å bruke det. Husk at vannkopper viruset og helvetesild viruset er det samme. Mens sårene er fortsatt åpen, unngå kontakt med noen som ennå ikke har hatt vannkopper. Nyfødte barn og gravide kvinner bør ikke bli utsatt for viruset, som det er meget farlig for utvikling av babyer.