Digidexo.com

Bruk av Castor Oil for Personal CareCastor olje blir produsert ved å trykke på de modne frø fra trinse bønner som har hatt sitt ytre dekker fjernet. Oljen blir referert til som ricinus olje eller lakserolje. Oljen har en svak lukt og litt besk smak. Har vært brukt lakserolje i medisinske rettsmidler i århundrer, og du kan bruke lakserolje hjemme for å hjelpe til med ulike forhold.

Avføringsmiddel

Lakserolje kan anvendes til å behandle forstoppelse. Fordi det har stimulerende egenskaper, i henhold til WebMD, virker den til å øke bevegelsen av tarmen. Ta lakserolje gjennom munnen. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Ta lakserolje på tom mage. For å forbedre smaken, tilsett juice. Castor olje bivirkninger kan inkludere magekramper, diaré og kvalme.

Hair behandlinger

Castor olje kan fukte tørt hår. Varm opp litt lakserolje i en gryte til oljen blir varmt å ta på. Masser oljen inn i hodebunnen. Vikle hodet i en dampende håndkle og la virke i 15 minutter før du vasker den ut.

Skin

Castor olje er mykgjørende egenskaper kan være effektivt på rynker. Bare plassere litt på skrukkete områder om natten for å berolige og redusere fremkomsten av rynker. Også bruke olje på tørr hud, eller DAB en bomullsdott med lakserolje og legg på solbrent hud for lettelse.

Arthritis Relief

Brukte det som en naturlig leddgikt rette ved å lage en lakserolje pack. Brett et stykke av bomull flanell inn i tre lag og dypp den i lakserolje. Plasser puten på det berørte området og dekk med plastfolie. Plasser en varmepute over plast og la på leddgikt område for opptil en time. Oljen tilsynelatende reduserer smerte og betennelse.