Digidexo.com

Hvordan Delta i en Autism Fundraising Walk

Hvordan Delta i en Autism Fundraising Walk


Det er innsamlingsaksjon går til å heve støtte og bevissthet om autisme i hele landet. Disse turer nytte lider av autisme, men en overraskende side fordel er at de også løfte av tillit og ånder for familiemedlemmer av autistiske mennesker, slik at de familiemedlemmene til å bidra til en kur. Les videre for å lære mer om hvordan du kan delta i en autisme fundraising gange.

Bruksanvisning

Ta kontakt med Walk Arrangørene

•  Ta det første skrittet i din beslutning om å delta i en autisme pengeinnsamling tur ved å velge din lokale Autism Speaks bevissthet gange (se Ressurser nedenfor).

Registrer deg for å delta som et individ, team eller gruppe. Vurdere å be venner til å gå med deg. Jo flere venner du får til å delta sammen med deg, jo mer involvert de vil være i din sak.

Få en forståelse av hvordan du best kan samle inn penger ved å lese Autism Speaks pengeinnsamling tips om nettstedets "Walkers" Tools "-kategorien.

Finn Funds

Snakk med kolleger, familiemedlemmer og venner om hendelsen. Fortell dem at du gjør dette for å samle inn penger til en kur for autisme. Folk som kjenner autistiske familiemedlem kan være den mest sannsynlige til å gjøre en donasjon.

Tilbuds bilder av familien for å hjelpe folk få en sterkere tilknytning til saken din.

Gi folk donasjon valg å hjelpe dem å donere. Mange mennesker har ingen anelse om hvordan å donere til en pengeinnsamling gange. Siden du skal gå 5 km, kan du foreslå alt fra $ 5 til $ 100 per kilometer (eller mer).

Tips en lokal bedrift vil du bære en cap med selskapets logo på det, og har et bilde tatt av deg iført lue på turen. Gjøre dette hvis selskapet vil gjøre en større donasjon. Mange lokale bedrifter er ivrige etter å bli assosiert med veldedige organisasjoner.

Tips og advarsler

  • Den fundraising gange er et ideelt sted for å lære om autisme støtteressurser. Tross alt, det er en stor gruppe mennesker som jobber med de samme problemene. Hvis du har spørsmål om noe å gjøre med autisme, ta et stykke papir og en penn med deg til turen. Når du er der, få svar fra folk du vandre i nærheten, så vel som på ressurs bodene som er satt opp på målstreken.