Digidexo.com

Hvordan bruke benzocaine

Hvordan bruke benzocaine


Benzokain er en bedøvelse som finnes i mange merkenavn produkter som brukes for å lindre smerte. Benzokain fungerer ved lammende det området der det er brukt. Det kan finnes i kremer som behandler solbrenthet og hudirritasjoner samt pastiller som gir lindring fra sår hals. Benzokain er også brukt for å behandle hemoroider. Benzokain kan ha alvorlige bivirkninger, så det er viktig å vite hvordan du bruker benzocaine riktig.

Bruksanvisning

Bruk Benzocaine å lindre smerte

•  Kjøp et produkt som inneholder benzocaine. Benzokain er en over-the-counter medisiner som kan finnes i merkenavnet produkter som Anbesol, Cepacol, Dermoplast, Hurricaine, Orajel og Vagisil Feminine Cream.

Bruk Benzocaine i henhold til produktets instruksjoner. Et tynt lag med aktuell Benzocaine krem ​​shoud påføres huden av irriterte området opp til fire ganger om dagen. Ikke bruk mer Benzocaine enn instruert.

Ikke bruk benzocaine over store områder av huden. Ikke bruk benzocaine med en bandasje med mindre foreslått av en lege.

Bruk Benzocaine for hemorroider ved å vaske området først med såpe og vann. Påfør Benzocaine opp til seks ganger om dagen.

Vask hendene etter bruk av benzocaine. Kontakt lege dersom du ser bivirkninger eller hvis symptomene ikke bedres innen syv dager.

Tips og advarsler

  • Snakk med lege eller apotek dersom du har noen spørsmål om hvordan du bruker benzocaine.
  • Bruke for mye benzocaine kan føre til overdose symptomer som pusteproblemer, koma, anfall og ujevn livstegn. Oppsøke lege umiddelbart hvis du merker noen problemer.