Digidexo.com

Meal Replacements å miste vekt

Meal Replacements å miste vekt


Ifølge august 2009 utgaven av Journal of American Dietetic Association, kan måltid erstatninger være effektive i en godt planlagt vekt-tap programmet. En kombinasjon av bestemte matvarer, shakes og helse barer er en av mange tilnærminger til kontrollert vekttap. Mens trening er viktig i tillegg, må en streng diett også følges for å oppnå betydelige resultater. Vurder følgende måltid-erstatning alternativer hvis du er ute etter å kaste de overskytende pounds.

Frokost

Frokost er dagens viktigste måltid av dagen, og du bør sørge for å gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig. Det er nøkkelen til å konsumere noen sunn mat tidlig om morgenen, i tillegg til noen måltid erstatter. Frisk frukt og havregryn er gode valg. Havremel vil gi deg komplekse karbohydrater for å bli brukt som energi hele dagen lang. Toppen av frokosten med et protein bar i stedet for en bagel eller brødrister bakverk. Proteinet vil drivstoff kroppen din i hele morgen, redusere sultfølelse og cravings til lunsjtid.

Lunsj

Det finnes en rekke substitutter for din standard lunsj. Drikk et måltid-erstatning riste og spise en helse bar. Som alltid kan frisk frukt eller grønnsaker også avrunder måltidet. Prøv bananer, epler eller gulrot pinner. Et annet alternativ er å hoppe over shake og rett og slett lage din egen smoothie med frukt, grønnsaker og en blender. Dette er ikke den mest fylling av lunsjer, men det er greit fordi du bør spise en annen shake, smoothie eller helse bar igjen mellom lunsj og middag. Det har blitt vist at å spise mindre måltider og snacks oftere i løpet av dagen i stedet for tre store måltider alene er som bidrar til vekttap.

Middag

Middag bør være lys av dere har tenkt å gå ned i vekt. Begrense mengden av sukker og karbohydrater du spiser om kvelden vil forbedre resultatene av din diett. Snarere enn å spise et tradisjonelt måltid, erstatte en shake eller en spesiell Tree designet for vekttap. Drikk rikelig med vann sammen med måltidet. Igjen, ikke nøl med å spise litt frisk frukt til dessert. Et strengt flytende diett ikke gir kroppen din fiber og antioksidanter den trenger for å fungere. Du bør spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag, og ikke bekymre deg for de ekstra kaloriene fordi disse typer matvarer til slutt vil ha noen negativ effekt på din vekt-tap mål.