Digidexo.com

Hvordan virker Acid Reflux Disease Utvikle?

Ikke legg deg ned!

Spise en krydret måltid kan være flott å gå ned, men det kan ikke føles så flott å halsen etterpå. Hvis du noen gang har spist en krydret måltid og følte en brennende følelse i brystet som reiste opp til munnen din, kan det være du har acid reflux. Det er andre årsaker til acid reflux som ikke har noe å gjøre med mat. Noen mennesker er faktisk født med en tilstand som tvinger dem til å stadig kjempe acid reflux sykdom.

Når Acid reflux skjer

Forstå acid reflux begynner å forstå din fordøyelsessystemet. Som du tygge og sikle, endrer du maten du trygt reise ned spiserøret og passerer gjennom en lukkemuskel i magen. At lukkemuskelen åpner og lukker når du svelger. Magen er full av syrer som hjelper å bryte ned maten enda lenger for riktig næringsopptak.
Acid reflux oppstår når magesyre finne veien tilbake opp gjennom lukkemuskelen og i spiserøret. Det kan skje hvis du spiser et stort måltid raskt og legge seg snart etterpå. Når magen er full, syre produsert for fordøyelsen prosessen sitter nær toppen av lukkemuskelen. Hvis du legger deg ned, kan presset på lukkemuskelen øke, og det åpner litt tvinge, slik at magesyre til å reise opp i spiserøret.

GERD og acid reflux Forebygging

For personer med gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, gjør lukkemuskelen ikke helt tett mellom måltidene. Det gjenstår i det minste delvis åpen mellom svelger. Dette gir en mulighet for mat og magesyre kommer opp i spiserøret hver gang du spiser. Ikke alle med GERD opplever acid reflux, men for de som gjør det, er vedvarende halsbrann.

Det er ingen kjente årsaker til GERD, men det er visse livsstils aspekter som kan gjøre det vanskeligere for fordøyelsessystemet til riktig jobb. Spise mat som er vanskelig for magen å bryte ned vil føre magesyre å forbli i systemet lenger enn normalt. Fettholdig kjøtt, krydret mat og koffein er blant de matvarer. Alkohol og røyking kan constrict blodkar og muskel sirkulasjon, noe som gjør det vanskeligere for magen sphincter å åpne og lukke riktig. Noen flere medisinske tilstander som rask vektøkning og diabetes også bidra til acid reflux.

Selv om det er ingen umiddelbare kurer, synes det å være at endringer i livsstil kan bidra til å forhindre sure oppstøt og bidra til å administrere GERD.