Digidexo.com

Hvordan velge en Human Growth Hormone Alternativ

Hvordan velge en Human Growth Hormone Alternativ


Veksthormon har lenge blitt hyllet som den viktigste hormon for muskel produksjon og anti-aging. Mens dens effekter er positive, kan ved hjelp av veksthormon injeksjoner føre til alvorlige helseproblemer. I stedet naturlige alternativer til veksthormon, for eksempel veksthormon frigjørende, er en god måte å oppnå resultater.

Hvordan velge en Human Growth Hormone Alternativ

•  Bruk kroppens naturlige produksjon. Menneskekroppen produserer naturlig veksthormon releasers som fører til dannelsen av veksthormon, i form av endogene endorfiner. Den beste måten å øke produksjonen av endogene endorfiner er å opprettholde et sunt kosthold og gjøre intensiv trening på jevnlig basis. Det er også grunn til å tro at fasting og en vegetarisk diett produsere endogene endorfiner.

•  Prøv DMAE. DMAE, eller dimethylaminoethanol når stavet ut, er et alternativ til direkte veksthormon injeksjoner og til mange av de andre GH releasers som er på markedet. DMAE kommer inn i hjernen raskt og enkelt, slik at for fremstilling av acetylcholin, som er antatt å være en forløper til veksthormon.

Slå til protein. Protein er en av de mest enkle alternativer til menneskelig veksthormon injeksjoner. Studier har bekreftet at spise protein, spesielt som en erstatning for kaloriraffinerte karbohydrater og fettstoffer matvarer, hever nivået av veksthormon i blodet ved flere enn nesten hvilken som helst annen substans. Så spise høy kvalitet protein matvarer eller bruke et proteinpulver som et alternativ til veksthormon.

Struktur treningsøktene dine riktig. Et alternativ til å bruke veksthormon som koster ingen penger, og utgjør ingen helserisiko gjennomfører en mer intelligent trening rutine. Flere studier har funnet at treningen som krever rester av mindre enn ett minutt, bruker en moderat mengde av vekt og opprettholde et høyt nivå av intensitet er utmerket for den naturlige produksjon av veksthormon.