Digidexo.com

Hvordan velge kaliumtilskudd

Hvordan velge kaliumtilskudd


Kalium spiller en viktig rolle i hvordan kroppen fungere. Det hjelper å opprettholde væskebalansen, reduserer blodtrykket, regulerer hjertefunksjon og eliminerer avfall. Kroppen mister også kalium på grunn av visse medisiner og svetting under trening. Velger å ta kaliumtilskudd er en måte å etterfylle kroppens tilførsel.

Hvordan velge kaliumtilskudd

•  Spør legen din hvis du trenger kaliumtilskudd, og hvis de vil påvirke eventuelle medisiner du tar. Finn ut om de medisiner er ansvarlig for din redusert kaliumnivå og eventuelle bivirkninger.

Bestem deg for hvordan du ønsker å supplere kalium-gjennom mat, protein drinker eller vitaminer. Du mister kalium daglig slik at du er nødt til å ta tilskudd av valg hver dag.

•  Begrense mengden av kalium i kosttilskudd til 99 milligram per dag. Overskridelse av dette beløpet kan forårsake mageirritasjon.

Les etiketten, spesielt hvis du er en allergi lidende, for tilstedeværelsen av allergener, som for eksempel hvete, gluten eller skalldyr.

Besøk din lokale helsekost butikken for å få en første hånd titt på de ulike kaliumtilskudd tilgjengelig. Dra nytte av de ansattes kompetanse hvis du har spørsmål om produktene.

Kjøp din kaliumtilskudd over Internett, på helsekostbutikker eller på ditt lokale apotek.

Hint

  • Overvåk kaliumnivå jevne mellomrom for å se om du bør fortsette å ta kosttilskudd.
  • Legge kalium-rik mat til kosthold, for eksempel bananer, poteter og grønnsaker, kan redusere behovet for kosttilskudd.
  • Ikke ta kaliumtilskudd med mindre legen din forteller deg. Selv medisinering med kalium kan være farlig.