Digidexo.com

Cold Fusion Hair Technique

Personer som lider av hårtap på grunn av alder, kreftbehandling eller alopecia kan ha nytte av å få hair extensions. En av metodene for å sikre at utvidelser bo festet er ved hjelp av den kalde hair teknikk. Denne nye metoden vil gi deg tykkere og omstendelig hair extensions som vil bo lengre.

Hair Extensions

Hair extensions kan være laget enten syntetisk eller naturlig hår. De gir tykk konsistens, dypere farge og lengre hår. Noen tradisjonelle måter å feste forlengelser er enten ved liming eller sy dem inn i håret. Ulempen med disse metodene er at de forårsake mye slitasje på håret at de er knyttet til og ta flere timer å festes. To nyere metoder - både varm fusion og kald fusjon - ble oppfunnet for å bøte på dette problemet. Begge prosedyrene tar omtrent 15 minutter å påføre og vare omtrent seks måneder.

Fusion Hair Extensions

Den kalde blanding består av ved hjelp av en substans som kalles keratin-basert polymer, hvor vekt håret forlengelse til hodebunnen. Denne polymer danner en fleksibel og usynlig bindingen til det naturlige håret og gir håret et mer naturlig utseende, heller enn de tørre og stive resultater forbundet med andre hår skjøtemetoder.

Ultralydbølger blir brukt på området der keratin møter hårskaftet. Den mekaniske energien generert og vibrasjons danner et sterkere bånd fra håret forlengelse til det naturlige hår enn noen annen metode.

Folk velger denne metoden over varme fusjon, fordi varmen fusjon prosessen bruker en varmt lim pistol som kan brenne hodebunnen. I tillegg tillater den kalde fusjonsteknikken å legge hår til fronten av hodet. En annen opp til kald fusjon er den enkle prosessen med å fjerne hair extensions. En depolymerisering lotion blir brukt til å oppløse polymeren. Denne metoden er langt fjernet fra smerte og hår skader som kan være forårsaket ved å ta ut hair extensions som har blitt sydd inn tnatural hår.

Kalde Fushion Hår techiniques

Kald fusjon er en dyrere metode enn andre hår forlengelse teknikker. Den kan kjøre mellom $ 125 til $ 1200 dollar for en behandling. Finn en profesjonell hår stylist i ditt område som er svært godt kjent med kald fusjon. Hvis du skal bruke dette beløpet, vil du at stylist å vite hva hun gjør.

Be om å se en portefølje av andre kaldt hår fusion klienter. Få et overslag over hvor mye det kommer til å koste før du gjør en avtale. Pass på å intervjue noen frisører for å få en idé om kostnadene for kald fusjon i ditt område. Ta bilder av hva du vil det ferdige resultatet skal være. Ikke gå til den billigste bare for å spare penger. Kald fusjon hair extensions skal vare i minst fire måneder.