Digidexo.com

Hvordan bruke Trening for å forebygge hodepine

Hvordan bruke Trening for å forebygge hodepine


Hodepine er blant de mest vanlige plager vi står overfor. Hver dag millioner av amerikanere har noen form for smerter i hodet, om en intens migrene eller bare en kjedelig banke bak øynene. De fleste vil ty til hjelp av en over-the-counter medisiner som paracetamol å behandle den, men det er bare en midlertidig lettelse for smertene. Den beste strategien er å hindre dem helt, og trening er en av de beste måtene å gjøre det.

Hvordan bruke Trening for å forebygge hodepine

Bruk kardiovaskulær trening som en av dine viktigste metoder for å hindre hodepine. Jogging, løping, svømming, inline skating og sykling bidrar til å øke pulsen og i sin tur redusere blodtrykket over tid. Holde pulsen forhøyet i 20 minutter eller mer kan bidra til å forhindre hodepine over tid.

Pass på å strekke før og etter trening. Dette vil bidra til å forhindre at musklene fra å stramme opp når du er ferdig å trene. Tension er en av de viktigste årsakene til hodepine, så ikke strekker ville faktisk gjøre øvelsen mot sin hensikt.

Varm opp sakte før du komme til hjertet av treningen. Utføre intens trening kan være gunstig, men å hoppe rett inn mer intense treningsøkter kan vise seg svært skadelig i å hjelpe til å forebygge hodepine. Begynn med enklere, lavere effekt øvelser og deretter bygge intensitet. Også redusere intensiteten gradvis også.

Unngå trening under eller ved utbruddet av en migrene. Trening kan faktisk øke varigheten og intensiteten av migrene. Det er best å bruke hva behandlinger legen har forskrevet i stedet for trening i disse tider.

Drikk rikelig med vann mens du trener. Å være tilstrekkelig hydrert vil bidra til å holde energien oppe, samt bidra til å skylle systemet for toksiner som har bygget opp. Dehydrering er også en årsak til litt hodepine, så introdusere nok væske inn i systemet ditt under trening for å unngå dehydrering.

Hint

  • Lytt til kroppen din og ikke forfalte det når du først begynner å bruke trening for å forebygge hodepine. Gjøre øvelser som er for kraftig eller krever mer styrke eller utholdenhet enn du har kan gjøre mer skade enn godt, og selv føre til ytterligere problemer.
  • Ikke ignorere symptomer på forverring hodepine. Bare fordi du får mosjon betyr ikke hodepinen kommer til å bli kurert, og hvis de forblir smertefull eller øke i intensitet så er det viktig å se en lege med en gang.