Digidexo.com

Hvordan få Skinny i 6 måneder

Hvordan få Skinny i 6 måneder


Hvis du ønsker å få mager og kvitte seg med ekstra fett på kroppen din, bør du ta på en sunn tilnærming. Usunt kosthold og raskt vekttap kan føre til ernæringsmessige mangler, osteoporose og organsvikt, ifølge Epigee hjemmeside. I stedet for å ta på en ny diett, ta på seg en ny livsstil som inkluderer sunne matvaner og regelmessig mosjon. Å miste vekt i løpet av en seks måneders periode kan være tilstrekkelig for å nå målet ditt, avhengig av hvor mye vekt du har å tape.

Hvordan få Skinny i 6 måneder

•  Reduser kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier på en daglig basis. Lag en kalori underskudd på 3500 til 7000 kalorier per uke, da dette tilsvarer 1 til 2 pounds av fett tap, som, ifølge National Library of Medicine, er en sunn rate av vekttap.

Skift lav ernæring, høy-kalori mat med sunnere alternativer. Les produktetiketter for å finne ut næringsinnholdet i matvarer. Kutte ned på bearbeidet, sukkerholdige og fett-laden matvarer. Substitute enkle karbohydrater med fiber-rik, komplekse karbohydrater som brun ris og hele korn brødet. Velg magert kjøtt som kalkun, fisk og kylling over fet kutt av storfekjøtt og svinekjøtt. Limit mettet fett, inkludert smør og velger umettet fett som olivenolje og rapsolje.

Utfør kardiovaskulær trening for å øke stoffskiftet slik at du forbrenner kalorier. Velg en øvelse som du liker å gjøre enten det er løping, gåing, sykling, svømming eller trene på elliptisk maskin. Arbeid deg oppover til å utføre hjerte-trening i minst 45 minutter til en time per dag, hver dag.

Unngå alkohol og dens mange tomme kalorier. Drikk vann i stedet. Mål å drikke minst åtte glass vann daglig. Vann holder deg hydrert og bidrar til å hindre oppblåsthet. Det fremmer fordøyelsen helse og stimulerer fettstoffskiftet.

Få ikke mindre enn sju timer søvn på en daglig basis. Mens du sover, gjenoppretter kroppen og fylles selv. Får ikke nok søvn er knyttet til fedme, vektøkning og økt cravings i løpet av dagen.