Digidexo.com

Slik håndterer du økt appetitt

Det siste noen ønsker er en økt appetitt. Dette er vanskelig å forholde seg til fordi hvis du føler deg sulten du ønsker å spise. Imidlertid vil følge denne veien for veldig lenge resultere i signifikant vektøkning. Følgende tips foreslå hvordan man skal håndtere en økt appetitt.

Slik håndterer du økt appetitt

Slik håndterer du økt appetitt

Velg sunn mat. Hva du spiser kan være forskjellen mellom en liten vektøkning og stor vektøkning. Når du har en økt appetitt kan du velge å spise sunn mat som frukt og grønnsaker, eller du kan velge å spise godteri barer og chips. Velge det første alternativet er den beste veien å gå, fordi det vil fylle deg opp, men det vil ikke fylle deg ut.

•  Trene mer. Når du har en økt appetitt, bør du vurdere å trene mer. Den beste måten å kjempe mot ekstra matinntak er med trening.

Spis hovedsakelig protein. Noen ganger når våre lyster øker vi spiser junk food høy på sukker og karbohydrater. Fokusere på å spise mye protein når du blir sulten. Dette vil holde deg mett lenger, og det vil hindre deg fra å få for mye vekt.

Snakk med legen din. Hvis du er bekymret for din økt appetitt, spør legen din hva som kan være årsaken til det. Noen sykdommer, for eksempel diabetes, har symptomer på økt appetitt så snakke med legen din om din økt appetitt er viktig.

Hold orden på kostholdet ditt i en food journal, som vil hjelpe deg å kontrollere hva du spiser og hjelpe deg å avgjøre om maten du spiser, som raffinerte karbohydrater, spiller en rolle i økt appetitt.

Hint

  • Snakk med en lege før du behandle eller diagnostisere deg selv.