Digidexo.com

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet


En lav-kalori diett, kombinert med regelmessig mosjon, er en vanlig resept for vekttap. Hvis du trenger å miste 10 til 15 pounds raskt for en sportsbegivenhet, deretter din vanlige diett kanskje ikke være nok. Idrettsutøvere som boksere, kanskje trenger å gå ned i vekt raskt for å konkurrere i en lavere vektklasse eller få en fysisk fordel. Prosessen kalles også vekt skjæring og er ikke en enkel prestasjon å oppnå; Men resultatene er mulig ved å gjøre endringer i kosthold og livsstil.

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet

•  Vurdere hvor mange dager du har til sportsbegivenheten og deretter finne ut hvor mange pounds du trenger å miste. Å miste 50 pounds i en måned er trolig urealistisk, men 15 pounds i to uker kan være et oppnåelig mål. Skriv ned ditt start veie og dato for å begynne å spore vekttap.

Reduser inntak av natrium i løpet av dagene som leder opp til sportsbegivenhet. Salte matvarer føre til vann oppbevaring. For å reversere denne effekten, redusere mengden av natrium du spiser for å miste rask vann vekt. Ikke spis hermetisert, behandlet eller frossen mat. Også drikke minst 64 gram vann om dagen. Kroppen vil skille ut en masse av vann for å oppnå en lik balanse mellom natrium og vann, noe som vil resultere i en lavere kroppsvekt.

•  Reduser antall kalorier og karbohydrater som du forbruker dagene før sportsbegivenhet. Prøv å unngå behandlet sukker og produkter som inneholder hvitt mel, som donuts, fruktjuice og hvit ris. Spise rå grønnsaker og lite sukker frukt som tyttebær og bringebær. Hvis treningen ikke vil lide, kan du prøve å begrense karbohydrater til 20 gram om dagen.

Legg til en ekstra moderat cardio til din nåværende treningsprogram. Du ønsker ikke å forfalte det med øvelsen, fordi betente muskler kan føre til vann oppbevaring. Ha 30 minutter med moderat intensitet for ekstra økter. For eksempel, hvis du vanligvis trene fem dager i uken, legge til en sjette dagen av trening for å hjelpe deg å redusere vekten din for den kommende hendelsen. Hvis du ikke har tid til en ekstra sesjon, kan du prøve å øke intensiteten på halv dine eksisterende økter.

Hint

  • Hvis du prøver å redusere kalorier, øke fiber inntaket. Fiber kan du spise færre kalorier ved å øke din følelse av fylde. Sørg for å spise fiberrik grønnsak som rå spinat til hvert måltid.
  • Ikke hopp over måltider for å forsøke å gå ned i vekt raskere. I stedet øke antall ganger du spiser en dag for å få fart på stoffskiftet. Prøv å satse på seks små lav-kalori måltider om dagen.
  • Selv bruker badstue og avføringsmidler er raske måter å miste vann, ikke bruk disse metodene over en lang periode på grunn av risikoen for dehydrering.
  • Konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram eller diett plan.
  • Hvis du bestemmer deg for å redusere karbohydrater og øke treningsfrekvens, sørg for å spise protein før og etter treningsøktene for å forebygge muskel tap.