Digidexo.com

Hvordan å miste 12 pounds i 30 dager

Hvordan å miste 12 pounds i 30 dager


Økende vekt skjer med de fleste av oss enten vi liker det eller ikke. Med bare en liten vektøkning, en garderobe plutselig ikke passer riktig. Å miste den ekstra vekten trenger ikke å være en langsiktig endring i livsstil. Vedta riktig handlingsplan, å miste 12 pounds i 30 dager kan oppnås med lite problemer og et sterkt engasjement.

Hvordan å miste 12 pounds i 30 dager

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak. Bruk en av de mange kalori kalkulatorer tilgjengelig på nettet, legge inn din vekt, høyde, alder og kjønn for å bestemme din optimale daglige kaloriinntaket. Tygging sukkerfri tyggegummi og holde en mage full av vann er både ingen kalori metoder for å bidra til å dempe inntaket. Hold orden på alle kalorier forbrukes, redusere det daglige beløpet fra hvor som helst mellom halvparten og 2/3 av de anbefalte kalorier.

Start hver dag med en 30 minutters kardiovaskulær trening. Før frokost hver morgen, kick-starte dagen med en aktivitet, som løping, svømming eller en sykkeltur for å optimalisere stoffskiftet å være mer produktiv hele dagen. Jo mer at du kan fortsette dette i løpet av dagen, for eksempel å ta trappene i motsetning til en heis eller jogge rundt blokken på en pause, jo mer effektivt kroppen din jobber for å bryte ned kroppsfett.

•  Hold deg hydrert. Drikk åtte til ti 8 oz glass vann om dagen for å holde en full mage og bistand i spyling av systemet. Legge sitron til vannet ditt vil gi spyling av systemet ditt et løft, som sitronsyre hjelpemidler i nedbryting av kroppsfett.

Kutte ned på karbohydrat-rik mat. Dette inkluderer de fleste behandlet og stivelses tunge matvarer, som korn og brød. Ikke kutt dem helt ut, men hold deg til hele korn og bare konsumere dem i moderasjon i morgen. Se til diett planer som "South Beach Diet", "Beverly Hills Diet" og "Mayo Clinic Diet" for å få ideer om hvordan du kan redusere karbohydrater i ditt daglige inntak. Dette vil hjelpe kroppen din i å utnytte kroppens fett som drivstoff i løpet av dagen.

Øk inntaket av protein-rik mat. Prøv å jobbe i protein i hver av dine måltider. Protein shakes, grillet kylling, laks, kveite og nøtter er alle gode ting å jobbe i kostholdet ditt. I tillegg oster som cottage cheese og cheddar, og de fleste bønner, som soya bønner og svarte bønner er gode kilder til protein.

Spis mat med høyt fiber. For å hjelpe kaste fettet fra kroppen din, spiser mat med høyt fiber, for eksempel grønnsaker og matvarer med kli. Kosttilskudd som "Metamucil", "Benefiber" og "citrucel" samt måltid barer som "FiberOne", "FiberPlus" og "smaken og fiber" tilbod metoder for å få konsentrerte mengder fiber i kosten.