Digidexo.com

Genitial herpes behandling

Genital herpes, en tilstand forårsaket av infeksjon med herpes simplex virus-2, påvirker ulike mennesker på ulike måter. Noen har få eller ingen symptomer, mens andre har hyppige utbrudd. Sammen kan leger og enkeltpersoner bestemmer hvordan man best kan håndtere genital herpes.

Medisiner

Genital herpes styres med en gruppe antivirale medisiner som vanligvis brukes for herpetic forhold. Disse inkluderer acyclovir, Valacyclovir og famciclovir.

Daglig Therapy

Folk som har flere utbrudd av genital herpes per år kan bli satt på daglig undertrykkende terapi, betyr at de tar en antiviral medisiner hver dag.

Fordeler

The Mayo Clinic rapporterer at daglig undertrykkende terapi kan redusere antall genital herpes utbrudd, samt redusere risikoen for overføring av viruset til partnere.

Sporadisk Therapy

Personer som har færre utbrudd kan ta antivirale medisiner bare når de føler et utbrudd kommer på. Dette reduserer lengden og alvorlighetsgrad av symptomer.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for genital herpes. Selv om folk har en tendens til å ha færre utbrudd over tid, har en smittet person viruset i løpet av sitt liv.