Digidexo.com

Hvordan å miste 160 pounds

Hvordan å miste 160 pounds


Fedme er blitt et stort helseproblem i USA. Vekttap kan redusere risikoen for diabetes og hjertesykdom. Å miste 160 pounds er ingen enkel prestasjon. Det krever et minstemål av faget, så vel som en strukturert og sunn diett, med trening. En trygg rate av vekttap Er Two pounds per uke. Således vil det ta minst 80 uker eller så å tape 160 pounds, avhengig av noen faktorer.

Hvordan å miste 160 pounds

Spor kalorier hver dag. Registrer deg for en nettside som sparkpeople.com. Sett i dine mål og informasjon om din høyde og ønsket vekt. Dette nettstedet vil legge inn dine caloric mål, og du kan spore maten du spiser.

Meet med en ernæringsfysiolog. Når du har tenkt på å miste en betydelig mengde vekt, slik som 160 pounds, er det best å få litt veiledning. En ernæringsfysiolog vil diskutere dine behov, og gi en spiseplan og retningslinje som passer ditt liv.

Spis mer protein og færre karbohydrater. Gode ​​kilder til protein er egg, tofu og kylling. Enkle karbohydrater som hvitt brød og ris bør fjernes, eller i det minste drastisk redusert. Hvis du spiser disse matvarene, velge brun ris og brød.

Øvelse for 60 til 90 minutter, fem dager i uken. For å unngå belastning på leddene, velge øvelser som svømming eller rask gange. I tillegg til aerobic aktivitet, gjør vekttrening to ganger i uken for å bygge muskler.

Hint

  • Drikk bare vann hele dagen.
  • Få en fysisk eksamen, og godkjenning fra legen din før du begynner å miste 160 pounds.