Digidexo.com

Umiddelbar Acid Reflux Cures

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en vanlig fordøyelses tilstand som er forverret av visse livsstilsplager. GERD skaper sure oppstøt, som er magesyre eller galle vasking tilbake i spiserøret fra magen. Symptomer på denne sykdommen inkluderer brystsmerter, halsbrann, mat eller væske oppstøt og sår hals. GERD er forårsaket når esophageal ventil, som gjør at mat og væske i magen, er svekket eller ikke fungerer som den skal.

Umiddelbar Relief

Slutte å røyke. Røyking fører esophageal ventilen til feilfunksjon som resulterer i syre tilbakeløp. Rådfør deg med legen din dersom du har problemer med å slutte å røyke.

Spise små mengder mat ofte i stedet for store måltider. For eksempel, i stedet for å spise tre måltider per dag spise seks måltider per dag med veldig små porsjoner. Mindre måltider er lettere å fordøye og vil ikke overvelde esophageal ventilen.

Stå oppreist i minst tre timer etter å ha spist. Dette vil gi mat til å flytte inn i magen og fordøyelseskanalen og motvirke mat og syre bevegelse tilbake i spiserøret.

Juster sengen slik at hodet er seks til åtte inches høyere enn foten. Puter er en ineffektiv måte å heve hodet av sengen. Tre blokker forsvarlig festet til sengestolpen eller kiler spesialdesignet for madrassen er bedre måter å heve hodet av sengen.

Ikke ha stramt, konstriktiv klær. Stramme klær kan føre til press, presser syre fra magesekken til spiserøret.

Unngå krydret mat, sitrusbaserte matvarer, hvitløk, løk, sjokolade, mint smakstilsetning og drikke med koffein. Ikke spis fet eller stekt mat. Matvarer som pizza, spaghetti saus, salsa og chili vil også forverre symptomene.

Begynn å miste overflødig vekt. Ekstra kroppsvekt kan skape trykk i magen og presse syren inn i spiserøret. Hvis du er overvektig eller overvektig ta kontakt med legen din om en sunn vekttap plan. En sunn plan ville inkludere kosttilskudd og livsstil endringer som resulterer i å miste en til to pounds per uke.

Medisiner

Rådfør deg med legen din om å ta medisiner hvis endringer i livsstil ikke hjelper din acid reflux. Antacida eller medisiner som begrenser mage syre produksjon kan bidra til å lindre symptomer, men drøfte mulige bivirkninger med en medisinsk faglig.

Advarsler

Rådfør deg med lege dersom du har hatt halsbrann eller GERD symptomer i mer enn to uker.
Oppsøk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis tilstanden inkluderer brystsmerter, arm smerter, kjevesmerter eller kortpustethet. Disse symptomene kan tyde på at du opplever et hjerteinfarkt.