Digidexo.com

Sunn mat ideer for en On-The-Go-Lunsj

Sunn mat ideer for en On-The-Go-Lunsj


Noen ganger er man så opptatt at å ta en times lunsjpause kan anses som en sløsing med dyrebar tid. Denne livsstilen kan være svært usunt, spesielt for noen diett, som de fleste av de matvarene som kan tilberedes raskt er fet, usunn fastfood alternativer. Men du kan kjøpe og spise bare sunn mat for dine lunsjer, og føler seg bedre og mer energi hele dagen lang.

The Supermarket Lunsj

Hvis der du jobber er i nærheten av et supermarked som Trader Joes eller Whole Foods Market, de har sunn mat for bare ett måltid klar til å plukke opp - eller til og med spise den der, raskt og effektivt. På Trader Joe er en sunn sandwich, salat og juice kan kjøpes for under seks dollar og sannsynligvis under fem minutter av din tid. Og på større Whole Foods Markets, er det salatbarer, indisk mat karriretter som er målt etter vekt, pizza av stykket, og selv sjømat og tacqueria tellere.

The Healthy Brown Bag

Hver kveld komme inn i vanen med å lage en rask, lett lunsj som du kan holde i kjøleskapet og ta med på jobb neste dag slik at du ikke engang å forlate skrivebordet. Det er viktig å blande proteiner med grønnsaker og frukt, slik at du har energi, men få karbohydrater, og naturlig sukker, slik at du ikke krasje senere på dagen. Noen friske sunne ideer til ting å forberede: cottage cheese, grønne erter, ananas og kiwi skiver; en tunfisk salat sandwich med skiver tomater og hermetisert fersken; en peanut smør og gelé sandwich med bananer og skummet melk; en kalkun sandwich med suppe som kan varmes opp i mikrobølgeovn. Komme inn i en vanlig rotasjon av å kjøpe alle disse ingrediensene og gjør en annen måltid hver dag.

Sunn Levering?

Sjekk Grubhub.com eller Urbanspoon.com for sunne restauranter som vil levere til arbeidet ditt. For et par ekstra dollar, kan noe sunt bli brakt direkte til kontoret eller hjemme slik at du aldri engang å forlate. Det er også levering tjenester som kan gå til din favoritt organisk eller veganer restaurant som kanskje ikke har levering evner, plukke opp en "to-go" ordre fra dem og levere den til deg for en lav kostnad. For eksempel, i Los Angeles er det en rekke tjenester som vil levere omtrent alt du ønsker direkte til deg - Pink Dot kan være den mest kjente, men flere og flere bedrifter er spratt opp for å tjene stadig vår stadig mer opptatt livsstil.