Digidexo.com

Hva er behandlingen for høy PSA nivåer?

Ptil viser til prostataspesifikt antigen. PSA er et protein som produseres i prostatakjertelen. En høy PSA betyr vanligvis kreften tilstedeværelse eller prostata. Heldigvis finnes det behandlinger som hjelper lavere PSA nivåer, og forebygge prostatakreft.

Early Detection

Det er svært viktig å ha legen teste dine PSA nivåer. Som menn alder, deres PSA nivåer har en tendens til å øke. En PSA resultat av over 4 nanogram per milliliter blod kan indikere tilstedeværelse av prostatakreft.

Diett

En av de beste måtene å få næringsstoffer som senker PSA nivået er gjennom mat. Hvis du ikke spiser en diett høy i fiber med mange frukter og grønnsaker, må du starte umiddelbart. Unngå overspising. Hold deg unna fet mat.

Kjemoterapi og antibiotika

I tilfelle der høy PSA nivåer indikerer prostatakreft, er kjemoterapi et alternativ å senke PSA nivåer. Antibiotika er tilgjengelig fra legen din sammen med alle anbefalte kjemoterapi behandlinger.

Sunne alternativer

Matvarer som hvitløk, tomater og jordbær bruke sine kraftige antioksidant kvaliteter som bidrar til lavere høye PSA nivåer.

Naturlige urter

Tilhengere av naturlig helse bruke urter som så Palmetto å senke PSA. Grønn te og andre urteblandinger er sagt å lavere PSA nivåer også.