Digidexo.com

Elektrisk stimulering for Back Pain

Elektrisk stimulering for Back Pain


I USA, er ryggsmerter en ledende grunnen til at folk gå glipp av arbeid. Det er også hovedårsaken til at jobben uførhet, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Behandlingstilbud for ryggsmerter inkluderer elektrisk stimulering.

Back Pain

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, ryggsmerter er den nest vanligste nevrologiske smertelidelse i USA. Det kan skje hvor som helst i ryggen, men oppstår som oftest i korsryggen.

Årsaker

Ryggsmerter kan være forårsaket av skade på en av musklene i ryggen. En skadet mellomvirvelskive kan legge press på nerver i ryggen, noe som også resulterer i smerter.

Elektrisk stimulering

Transkutan elektrisk nervestimulering, eller TENS, er en form for smertebehandling. I TENS, sender en elektrisk kraftenhet elektrisk stimulering i ryggen gjennom elektroder som plasseres på huden din i nærheten av stedet av din smerte, ifølge American Cancer Society.

Metode

Transkutan elektrisk nervestimulering lindrer smerte ved å lage nerveimpulser som blokkerer smertesignalene som reiser til hjernen. Det kan også bidra til å stimulere produksjonen av endorfiner, som kan bidra til å lindre smerte.

Komplikasjoner

Hvis du gjennomgå transkutan elektrisk nervestimulering for ryggsmerter, er det en liten sjanse for at du kan oppleve et brannsår fra elektrisk strøm som brukes. Hvis du har en pacemaker eller hjertestarter implantert i kroppen din, bør du ikke prøve elektrisk stimulering for å unngå konflikt med disse enhetene.