Digidexo.com

Online ernæringsterapi

Online ernæringsterapi


Ernæringsterapi er en homøopatisk metode der maten blir brukt i stedet for medisiner for å avverge sykdom og sykdom og opprettholde en tilstand av god helse i kroppen. Den grunnleggende ideen bak ernæringsterapi er at maten vi spiser er en av de største avgjørende faktorer i vår generelle helse og velvære. Ved å gi kroppen med riktig balanse av sunn mat, og ved å unngå matvarer som er kjent for å forårsake medisinske problemer, som raffinert sukker og mye fett, kan vi forsvare kroppen vår mot sykdom uten medisinsk intervensjon.

Profesjonell ernæringsterapi

Uttrykket profesjonell ernæringsterapi er noe misvisende. I USA, er det ingen lisens for ernæringsmessig terapeut, per se. Når søker en profesjonell i feltet, vil en lisensiert eller registrert kostholdsekspert har mest opplæring og utdanning innen ernæring og ernæringsterapi.

Nettstedet eNutrition Care tilbyr online ernæringsterapi av et team av registrerte dietitians. Disse dietitians vil gi ernæring vurderinger, pediatrisk omsorg, informasjon om vekttap surgeries, mat-interaksjoner, immunsykdommer, diabetes ledelse og generalisert helse forbedring. Spesialiteter fra eNutrition teamet inkluderer barndommen fedme, cøliaki, høyt kolesterol, kronisk nyresykdom, matallergier, pre-op og post-op vekttap kirurgi rådgivning, hypertensjon, irritabel tarm syndrom, sunt vekttap og sportsernæring.

Når du registrerer deg for en konto med eNutrition Care, vil du bli tildelt en registrert kostholdsekspert som vil jobbe med deg individuelt. eNutrition belaster ingen månedlige avgifter, men hver tjeneste som tilbys på nettstedet koster en egen avgift. Hvis du har tenkt å involvere hele familien med online ernæringsterapi, kan du også legge til familie og venner til kontoen din, og ernæringsterapi råd vil gjelde for alle som bruker den samme kontoen.

For å komme i gang med eNutrition Care, kan du opprette en konto ved å fylle ut registreringsskjemaet. Du vil få en vurdering for å finne din helsetilstand på tidspunktet for din sign-up, samt din helse og ernæring mål. Når du er registrert, kan du logge inn på systemet til enhver tid som passer for deg.

Peer Hjelp Therapy

Hvis du ikke ønsker å betale for ernæringsterapi veiledning, det er steder på nettet hvor du kan finne peer-to-peer råd. Selv om dette ikke er profesjonell ernæringsterapi informasjon, har mange av de menneskene som deler ernæringsterapi råd i fora hadde erfaring med sertifiserte dietitians og vil passere den informasjonen de fikk videre til andre mennesker som prøver å kjempe lignende helseproblemer. For eksempel, de fora på CancerCompass inkludere et avsnitt om ernæringsterapi der enkeltpersoner som arbeider med kreft aksje hvilke matvarer har bidratt i deres egen gjenoppretting og kosthold endringer de har gjort for å prøve å hindre at kreften fra å komme tilbake.